Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania
Wątek: Hiszpania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 19:39   #91
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Tanie wakacje w Hiszpanii???

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
109 zł to faktycznie spora promocja, z tym,że ja mam tak daleko do Rzeszowa,że mi się ono najzwyczajniej w świecie nie kalkuluje wolę więcej dać i sobie spokojnie z Wrocławia wylecieć
polecam forum na temat tanich lotów
no tak, skoro masz daleko do Rzeszowa to rzeczywiście się nie opłaca, bo za pociąg czy samochód (paliwo) dasz więcej niż ta promocja jest warta

Cytat:
Napisane przez ciastkarniaa Pokaż wiadomość
poleććie jakieś fajne hotele w którch byliście
coraz bardziej przekonuję się do tych lotów samolotem muszę jakoś poszukać dobrze, znając mnie zajmie mi to trochę czasu

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

nie wiem jak to będzie skoro loty są do barcelony, a my chcemy jechać do costa brava do calelli, nie wiem czym tam dojedziemy
a jakiego hotelu szukasz? oczekujesz luksusów czy raczej hotelu tylko żeby się przespać? Ja mogę polecić hotel President albo Mar Blau w Calelli (osobiście wolę Presidenta ), naprawdę wspaniałe hotele i pyszne jedzenie

a co do lotów to nie są one do Barcelony (jeśli lecisz z Ryanair), tylko do Reus, to jest chyba coś koło 100 km od Barcelony :/ także bliżej by Ci było lecieć do Girony i stamtąd jezdzi bus albo pociąg do Barcelony (jakieś 50 km)