2011-04-12, 19:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tanie wakacje w Hiszpanii???
Cytat:
Napisane przez studi
109 zł to faktycznie spora promocja, z tym,że ja mam tak daleko do Rzeszowa,że mi się ono najzwyczajniej w świecie nie kalkuluje  wolę więcej dać i sobie spokojnie z Wrocławia wylecieć 
polecam forum na temat tanich lotów 
|
no tak, skoro masz daleko do Rzeszowa to rzeczywiście się nie opłaca, bo za pociąg czy samochód (paliwo) dasz więcej niż ta promocja jest warta 
Cytat:
Napisane przez ciastkarniaa
poleććie jakieś fajne hotele w którch byliście 
coraz bardziej przekonuję się do tych lotów samolotem muszę jakoś poszukać dobrze, znając mnie zajmie mi to trochę czasu
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
nie wiem jak to będzie skoro loty są do barcelony, a my chcemy jechać do costa brava do calelli, nie wiem czym tam dojedziemy 
|
a jakiego hotelu szukasz? oczekujesz luksusów czy raczej hotelu tylko żeby się przespać? Ja mogę polecić hotel President albo Mar Blau w Calelli (osobiście wolę Presidenta ), naprawdę wspaniałe hotele i pyszne jedzenie 
a co do lotów to nie są one do Barcelony (jeśli lecisz z Ryanair), tylko do Reus, to jest chyba coś koło 100 km od Barcelony :/ także bliżej by Ci było lecieć do Girony i stamtąd jezdzi bus albo pociąg do Barcelony (jakieś 50 km)
|