Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przebarwienie,co z tym zrobić??????????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-07-11, 08:24   #1
Silvia
Raczkowanie

przebarwienie,co z tym zrobić??????????

Witam bardzo serdecznie!!!Wiem,że temat przebarwień cieszy się dużym powodzeniem na forum i przeglądałam już w archiwum wiadomości na ten temat, ale mam mętlik w głowie,chyba za dużo informacji.Mój problem wygląda następująco:depilowałam wąsik i chyba za długo przetrzymałam krem depilujący,a do tego jeszcze poszłam na solarium i problem gotowy.Na górnej wardze pojawiły mi się plamy o kilka tonów ciemniejsze od mojej karnacji.Byłam u kosmetyczki,powiedziała,ż eby czekać,że powinny zniknąć po ok.m-cu,a tu nic.M-ąc minął a plamy jak były tak są.Mam suchą skórę i nigdy nie miałam problemów z cerą a teraz mam prawdziwy problem,bo wyglądam śmiesznie.Nie wiem co robić.Do tego jeszcze jest lato i podobno nie można stosować kremów wybielających(tak przeczytałam).I co ja mam robić???Czy jest jakiś sposób na moj problem??Robię 2 razy w tyg.peeling i smaruję różnymi kremami(łagodzącymi,a ostatnio Tormentiolem),nie wiem czy dobrze robię.PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
Silvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując