Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak miło spędzić czas??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 09:44   #2
Asienka187
Zakorzenienie

Dot.: Jak miło spędzić czas??

Cytat:
Napisane przez Madeleeeine Pokaż wiadomość
Witam, zakładam ten wątek ponieważ planuje zorganizować wyjazd na ryby z mężem i naszymi znajomymi, jednakże jestem bardzo nieśmiałą osobą i w większym gronie po prostu zamykam się w sobie. Zawsze tak miałam, gdy trwała jakaś dyskusja ja miałam wiele do powiedzenia ale coś zaciskało mi gardło i nie mogłam nic z siebie wydusić. Często też bywa tak że po prostu nie wiem co powiedzieć i przez cały wieczór milczę a to nie sprzyja nawiązywaniu kontaktów. Zatem mam pytanie jak pokonać siebie by miło spędzić ten czas przy ognisku może z winem tak aby w końcu zaprzyjaźnić się ze znajomymi mojego męża?? Dodam jeszcze że nie jestem osobą która błyszczy poczuciem humoru.
Nie planować, samo przyjdzie. A wino na pewno Ci w tym pomoże

Bądź sobą, w końcu nie chodzi o to aby udawać, że jesteś duszą towarzystwa. Chodzi o to, żeby miło spędzić czas i poznać nowych ludzi. Alkohol zazwyczaj rozwiązuje ludziom języki, oby tylko nie przesadzić i będzie ok. Uwierz w siebie.