Wątek
:
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-04-13, 10:48
#
171
beata_1988
Zakorzenienie
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
Napisane przez
BABONIK
Beatka
-dobrze,że napisałaś,żeby robic to rano,bo ja zielona w temacie
ale faktycznie super okazja
i co?można kupic jedno opakowanie? a jak się zaloguję na konto mamy i będę miec 2 kody ?
no rano trzeba bo na każda rzecz jest tylko 1000 kodów na całą Polskę
więc jak okazja spora jest to kody się szybko kończą ale mi się nie zdarzyło jeszcze żeby kodów dla mnie brakło
a z jednego konta można pobrac 1 kod, w sklepie możesz kupić za dwa kody dwie sztuki ale kasjerka bedzie musiała wbić Ci na dwa osobne paragony bo system nie puści na jedym paragonie - takie niby ograniczenie że na 1 klienta 1 rzecz w promocji z kodów. A jakby nie chciała ci kasjerka sprzedać dwóch sztuk w promocji to możesz iść do innego rossa albo na drugi dzień - bo czasem są takie upierdliwe babska że nie chcą dwóch sztuk sprzedać jednej osobie
że to niby szachrajstwo. Ja mam drugie konto na tż-ta założone
kiedyś były jakieś prezenty do dostania za darmo za jakieś kody wszytsko męskie: próbka szamponu, woda po goleniu Nivea próbka 50ml, mini dezodorant Rexona 50ml, próbka Mexx jakiegoś zapachu 2ml, próbka w tubce czegoś po goleniu - jakiś balsam Loreal czy coś, i chyba tyle
wszytsko w ładnej torebce zapakowane
tż dostał dwa zestawy ode mnie tak bez okazji
Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-13 o
10:50
beata_1988
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do beata_1988
Znajdź więcej postów beata_1988