2011-04-13, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Hello girls
dla wszystkich za 4 mce
Cwiczylam wczoraj fitness na Wii i dzis ledwo sie ruszam Ale bardzo mi sie spodobalo i jak narazie jestem pelna zapalu do regularnych cwiczen. Ide dzis nawet kupic sobie taki schodek i pilke do aerobiku
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26316570]
Też się sobie podobam w rozpuszczonych włosach, ale takie noszę na co dzień, a w dzień ślubu wolałabym wyglądać inaczej 
[/QUOTE]
I tu masz racje Tez wolalabym wygladac inaczej, jakos wyjatkowo w tym dniu, ale z dwojga zlego wole wygladac zwyczajnie niz po prostu zle
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Cześć
Wróciłam z zajęć, zdążyłam nawet przed deszczem  odebrałam zdjęcia od fotografa, bo za tydzień mamy z TŻ 5-tą rocznicę i chcę mu zrobić taki mały kolaż z naszych zdjęć wspólnych z tych pięciu lat  całkiem nieźle to powinno wyglądać 
|
Fajny pomysl
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
PMki wtrącę się tylko na chwilkę (bez nadrabiania niestety, bo nie dam rady teraz) z jednym istotnym dla mnie pytaniem.... potrzebuję Waszej rady
znalazłam idealną sukienkę na drugi dzień... zakochana jestem i TŻtowi też się bardzo podoba... ale jest jedno ALE... występuje ona tylko w 3 kolorach i z nich podoba mi się tylko jeden -> CZARNY..... jest piękna, cudna, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju, czuję się w niej jak idealnie i chcę ją.... myślicie, że to duży problem, ze czarna? co jeśli rozjaśnię ją srebrnymi dodatkami (szal, buty, jakaś srebrna przewiązka w pasie)?
ogólnie to ten drugi dzień u nas wygląda tak, ze to tylko obiad dla rodziny TŻta i sio do domu...
a taką czarną będę miała potem na wesela (a z czerwonymi dodatkami jest mega wypasiona  )
|
decyzja juz pewnie podjeta, ale ja tez uwarzam ze powinnas ja kupic
Cytat:
Napisane przez margolka1986
ja będe mieć włosy na lewy bok bo z prawej będę miała wyższy gorset u góry - a nie wiem jak to powinno być względem obniżenego stanu :P
|
Czyli wlosy na ta sama strone co skos gorsetu , tak???
Cytat:
Napisane przez Roougee
Cześć Wam! Dawno mnie nie było i przeraziła mnie ta ilość stron do nadrobienia  Ale może dam radę  Widziałam, że któraś z dziewczyn pytała Ta`i ile osób im odmówiło, nam odmówiło ponad 20, dziś zadzwonił mój chrzestny i powiedział, że go nie będzie, bo jego żona ma chorobę lokomocyjną...  Dziś odebraliśmy również obrączki z grawerami, TŻ przy okazji zmniejszył swoją obrączkę o 3 rozmiary
|
O ludzie!!! Co jedna wymowka to lepsza Czyli co, oni nigdzie sie nie ruszaja z domu przez ta jej chorobe?????
Cytat:
Napisane przez T'ai
przyznaję się że poszliśmy do księdza o którym były opinie że jest w miarę luźny
powiedziałam że współżyję, stosuję anty i mieszkam już z narzeczonym
to zapytał tylko kiedy ślub i od kiedy mieszkamy
bukiet coś a'la kula ale nie totalnie okragły, niewielki taki biało-różowy
będą różowe eustomy, białe goździki i białe róże
dekoracja auta skromna - na masce auta takie jakby serce z liści a na tym też kula z tych kwiatów co bukiet
na tylnej szybie też coś takiego tylko ciut mniejsze 
|
za zaliczona spowiedz, zalatwiony bukiecik-napewno bedzie sliczny, i za dekoracje auta. Juz coraz mniej....
Cytat:
Napisane przez pomarancza24
ja juz jestem przy koncowce...
|
WOW. To masz juz brzuszek jak kaloryfer??????Gratuluje wytrwalosci
|