Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 12:36   #3118
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
sheryl chciałabym, żeby mój sorbet splash wyglądał na ustach jak na twoich, na moich niestety nie jet różowy
A ja wolałabym żeby na moich wyglądał tak jak na Twoich .
No niestety, w świetle dziennym jest taki liliowy róż, a w sztucznym mniej różu, tak jak na Twoich zdjęciach.

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takiej metodzie zmywania makijażu... nie wyobrażam sobie jak to technicznie wygląda... ten płyn nie spływa jakoś z twarzy zanim się weźmie wacik?
Ojej, bez przesady, od razu leje się Nabieram na palce trochę i smaruję buzię jak kremem i potem zbieram to wacikiem. Przetestowałam różne sposoby i ten jest dla mnie najwygodniejszy. Jak nałożę mleczko na wacik, to połowa mi wsiąka w wacik i jest on praktycznie suchy. Dla mnie to właśnie jest bez sensu.

Cytat:
Napisane przez przeplatanka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny-mam do was pytanko-zapisuje wlasnie moje dziecko do przedszkola i musze wpisac miejsce pracy ojca i matki, stanowisko i godziny pracy,nr do zakladu pracy-jestem liderem- na umowe zlecenie itu moje pytanie-myslicie ze moge to wpisac? To jest praca?jesli tak to jakie wpisac mam godziny?nr do avonu czy randstad?Oswiecie mnie....a na sv wpisujecie ze bylyscie liderem?z gory dziekuje za odpowiedz bo siedze nad ta kartka i nie wiem co napisac
No nie, to w Avon to nie jest praca, chociaż wielu niedoświadczonym osóbkom czy początkującym konsultantkom tak się wydaje . Rozumiem Cie, bo z zapisami do przedszoli jest straszny ✂✂✂✂✂✂✂nik u nas w kraju i też bym kombinowała jak tylko można... ale Avon jest na tyle znany, że każdy dyrektor się kapnie, że tu chodzi o sprzedaż bezpośrednia, pracę, której nie wykonuje się w określonych godzinach... Żebyś przynajmiej miała gdzieś w umowie spisany zakres obowiązków, które musisz w wykonywać w godzinach: od-do, jakieś dostosowane do tego stanowisko... a tak to... doopa blada
A z telefonem to nie Avon i nie Randstad, raczej telefon jakiejś przełożonej(jakbyś się z nią umówiła), bo w Avonie i Randstadzie nikt Cię nie zna, nie jesteś ich pracownikiem w prawnym sensie i nikt za Tobą nie poświadczy.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie wpisuj- to nie jest praca stała ani nie podlegająca ubezpieczeniu
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podac nr Urzędu Skarbowego
No akurat w przypadku przedszkoli nie chodzi o umowę o pracę i ubezpieczenie. Chodzi o to, żeby matka pracowała w godzinach kiedy dziecko jest w przedszkolu, a na jaką umowę to jej sprawa.
Ja mam ( w tej chwili) umowę o dzieło, pracuję w ciągu dnia i moje dziecko kwalifikuje się do przedszkola.
A telefon jest potrzebny do poświadczenia zatrudnienia. Do informowania o dziecku w razie wypadku służy telefon osobisty rodzica.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-13 o 12:38
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora