Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 14:47   #2380
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
naprawde

dziękuje !
takk c12 jasniutko wychodzi ale powiedz mi Kochana czym przyciemnic o ten jeden ton?
poziom 8.0 spokojnie mozesz nalozyc, jak bedzie za ciemno to sie wyplucze to jedno farbowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Może spróbuj tej mieszanki Wellatonów co ja robiłam? 9/0 +8/1, co prawda kolor wychodzi chłodny, ale nie szary. Takie ma ciepłe przebłyski też. A jak chcesz typowo ciepły to mogłabyś 9/0 + 8/0, bo 8/0 moze byc za ciemne jednak...

Syossów niestety nie było ani w SP ani w Rossmannie.

No i 9/1 Wellatonu w promocji nie było w SP :/ Jest tylko 8/1, 9/0, 8/0. 9/1 wogóle nie maja w sprzedazy tam I teraz nie wiem bo kolor mam super po tej mieszance, tylko że wolałabym chyba ten dół troszke ochłodzić jednak... no i odrost mi wychodzi po niej ciepły, taki beżowy jak sie przyjrze. Jakbym robiła mieszanka to 9/1 i 8/1 a cholera nie ma. Chyba ze mi sie zrówna ten odrost. No nie wiem
Boje sie znowu ze przy samym 9/1 bedzie zbyt szaro no, ale nic.
Nie ma sensu teraz kupowac bo nie wiem jak to mi sie bedzie wyplukiwac, jak odrost, a potem mi bedzie leżeć No nic, bede myśleć za miesiąc, a narazie bezstresowo ciesze sie kolorkiem
Wogóle średnio u mnie z farbami w SP, z Syossa chyba 3 czy 4 odcienie, z L'oreali to samo.
spokojnie, niebawem pewnie w rossie bedzie promo na welle to jeszcze kupisz.

Cytat:
Napisane przez malaika7 Pokaż wiadomość
Yatta, Bunny, dziękuję za rady! Poszukam takich, czyli co? po kropce .21? .12? A ze sklepowych jakaś oprócz C12?

Ja kupuję w Bomi - 25o ml za 12 zł.

Efcia, Lady, ja też, ale nie jestem autochtonem
stokholm loreala