2011-04-13, 15:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez bahari
Dziewczynki, jak już wiem jak wyglądacie to każdą z Was sobie wyobraziłam w sukni ślubnej (oczywiście Maggie Sottero  ):
|
mi się Twój wybór dla mnie podoba 
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
|
ta druga mi się bardziej podoba 
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
Moj TZ to niepowazny jest, dzwoni do mamy i mowi: "mam dobre wiesci! Paulina jest w ciazy!  " na to jego mama: :no nie zartuj, naprawde?  ale bym sie cieszyla, nawet bardzo  " masakra, co?  ale przynajmniej wiem jakby tesciowa zareagowala na wpadke 
|
nam ostatnio tata TŻ powiedział, że on to chyba na wnuki się nie doczeka, a jak pokazywał nam mieszkanie jakie ktoś miał do sprzedania to oczywiście zaznaczał, że jest fajne, bo 2 piętro i nie będzie problemu z wózkiem 
Cytat:
Napisane przez alufa
my tak tutaj gadu gadu o kiecuszkach, a ja mam poważny problem :/
w zasadzie 2
1. nie będę miała jak wybrać nowego pana i nowej pani młodej, bo będziemy mieli za mało gości - można tak?
2. czy któraś z Was nie zaprasza kogoś z rodziny, bo nadużywa alkoholu lub jest psychiczny? 
|
co do 1 to nie bardzo wiem co doradzić
a co do 2 to my nie zapraszamy niektórych gości ze względu na to, że moi rodzice się z nimi nie trawią (mimo, że to rodzina). Są to trudne dylematy, kogo zaprosić itd., ale to nasz dzień...
Cytat:
Napisane przez bahari
Jestem po kolejnej porcji wysyłania CV. TŻ zasnął na kanapie, chyba będę musiała Go przykryć kocem. Jutro ciężki dzień, bo chcę się przejść do takiego jednego biura rachunkowego osobiście, wprawdzie wysłałam już tam aplikację przez mejla, ale z mojego doświadczenia wynika, że nie ma to jak urok osobisty  Ale jeszcze trochę posiedzę i poczytam artykuły do mgr. Koniec schizowania, ja poważny człowiek jestem  To tylko dzisiaj miałam taką fazę. Obiecuję 
|
Moja siostra też nie potrafiła znaleźć pracy jak wysyłała CV. Zaczęła je rozwozić i już ma stały etat. Trzymam kciuki i życzę powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Chatka
Hm, no już dawno temu powstał tu na wątku pomysł, żeby spotkać się jeszcze przed zaślubinami - planowany jest wieczór panieński z udziałem li tylko Panien Młodych 2012  Wstępne ustalenia są na lipiec w Warszawie  Myślałyśmy nawet o stworzeniu koszulek z napisem PANNY MŁODE 2012 i założeniu ich na ten wieczór 
|
pomysł mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez czwartkowa
no to super, uspokoiłyście mnie  chcę godzinę 14.00 a nie widnieję bo nie mam czasu nawet pobawić się tym aby wstawić sobie pod postem date slubu poznania itd. wiec może napiszcie mi na skróty co należy zrobic  data slubu 28 lipca 2012 
|
piękna data będziemy w ten sam dzień ślubować 
W ogóle to dzisiaj jestem padnięta jak nie wiem. Od rana walczyłam z myciem okien, podłóg. Chciałam wykorzystać moment, że jestem przed rozpoczęciem nowej pracy i miałam chwilę wolnego czasu. Idę teraz troszeczkę odpocząć, może sobie włączę jakiś serial 
Do przeczytania!
|
|