2011-04-13, 16:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Widzę, że wraz z przyjściem wiosny przybywa coraz więcej nowych Dukanek 
Cytat:
Napisane przez Kostka09
dziekuje wlasnie pieke probna porcje
dziekuje ale wiem  juz dawno uzywam i z ta biegunka to kwestia przyzwyczajenia, trzeba zaczynac od łyzeczki dziennie i potem mozna wiecej, niestety dla mnie jest duzo mniej slodki od slodzika  ale postanowilam przestac sie truc slodzikami wiec trudno... 
|
Też postanowiłam porzucić słodzik na rzecz ksylitolu, albo raczej ograniczyć, bo 29zł/0,5kg b.dużo. No ale jak mój tata powiedział, lepiej zapłacić więcej za coś naturalnego, niż truć się chemią 
Wczoraj zrobiłam CZEKOLADĘ Oczywiście jak to ja, za mało ją dosłodziłam, ale u mnie to już standard I muszę Wam powiedzieć, że wyszła pycha Tylko, że jak się ją zrobi, to trzeba się powstrzymywać żeby nie zjeść całej na raz :p
A potem zrobiłam sobie pizze i wreszcie odkryłam przepis, który mi bardzo przypasował i smakiem i konsystencją  
A teraz mrożą mi się lody w 2 smakach 
Oj, dogadzam sobie ostatnio bardzo, wiem. Mam tylko nadzieję, że mnie te słodkości nie zgubią, ale tłumacze sobie tą ochotę na jedzenie tym, że aktualnie powinnam mieć @, ale wyszło tak, że po 2 dniach prawie całkiem się skończyła..
Macie może jakiś ulubiony przepis na wątróbkę ? Robiłam już tą w sosie musztardowym od mrs. Dukanowej, a teraz szukam czegoś innego, na PP
Ale często wątpię.
Bardzo często.
|
|
|