Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 16:09   #2280
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Widzę, że wraz z przyjściem wiosny przybywa coraz więcej nowych Dukanek

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
dziekuje wlasnie pieke probna porcje

dziekuje ale wiem juz dawno uzywam i z ta biegunka to kwestia przyzwyczajenia, trzeba zaczynac od łyzeczki dziennie i potem mozna wiecej, niestety dla mnie jest duzo mniej slodki od slodzika ale postanowilam przestac sie truc slodzikami wiec trudno...
Też postanowiłam porzucić słodzik na rzecz ksylitolu, albo raczej ograniczyć, bo 29zł/0,5kg b.dużo. No ale jak mój tata powiedział, lepiej zapłacić więcej za coś naturalnego, niż truć się chemią

Wczoraj zrobiłam CZEKOLADĘ Oczywiście jak to ja, za mało ją dosłodziłam, ale u mnie to już standard I muszę Wam powiedzieć, że wyszła pycha Tylko, że jak się ją zrobi, to trzeba się powstrzymywać żeby nie zjeść całej na raz :p
A potem zrobiłam sobie pizze i wreszcie odkryłam przepis, który mi bardzo przypasował i smakiem i konsystencją

A teraz mrożą mi się lody w 2 smakach

Oj, dogadzam sobie ostatnio bardzo, wiem. Mam tylko nadzieję, że mnie te słodkości nie zgubią, ale tłumacze sobie tą ochotę na jedzenie tym, że aktualnie powinnam mieć @, ale wyszło tak, że po 2 dniach prawie całkiem się skończyła..

Macie może jakiś ulubiony przepis na wątróbkę ? Robiłam już tą w sosie musztardowym od mrs. Dukanowej, a teraz szukam czegoś innego, na PP

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora