Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 17:54   #2950
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.

Cytat:
Napisane przez Little Angel Pokaż wiadomość
Ojjjj, aż strach mysleć
Ja dziś miałam atak bólu nerki,ale siostra mnie uspokoiła, że zanim pobiegnę do szpitala z tym bólem zebym poczekała bo jest wielce prawdopodobne, że to ten mały krwiopijca wali mnie po nerkach, a wcale nie czuć, ze coś kopie tylko czuć ból.I przeszło po godzinie jak ręką odjął.I tak oto hoduję węża na własnej piersi(macicy), a to podobno miłe złego początki
Teraz jadę kupić krwiopijcy kołderkę, podusię, pościele, skarpetki.....

Zazdraszczam zakupów

Cytat:
Napisane przez smerfetka83 Pokaż wiadomość
Little Angel ale ci fajnie ile ja bym dała za takie zakupy dla swojego maluszka....ale może kiedyś i mnie to czeka.

Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, zapłaciłam kolosalne pieniądze, bo od kwietnia podnieśli ceny ale już jutro. Przedwczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywny. U lekarza okazało się, że już do owulki doszło. Wróciliśmy do domu i poprzytulaliśmy się mimo, że 2 dni przectym po kolei były przytulanka, czyli wyszło w sumie 3 pod rząd, a dziś miałam urlop i naszła nas ochota i mamy już 4 dni pod rząd. Zobaczymy, czy daliśmy radę czy może faktycznie częstotliwość ma znaczenie. W cyklu, w którym nas się udało były 3 dni pod rząd, a zobaczymy teraz
Trzymam kciuki aby się udało
Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Jak pisałam wcześniej lekarz powiedział że "ciąża jest pod znakiem zapytania" i dlatego nie zakładał. 66mm w 15tc3d? wychodzi że przez 3 tyg urósł tylko 1cm! bo w 11tc6dniu miał 56mm
już mogę chodzić ale nadal nie mogę współżyć
Po takim celibacie lepiej smakuje

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując