Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 17:12   #2908
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

TZ przyszedl, byl obiadek na tarasie i kawka plus lody karmelowe. Ale sie zaslodzilam

moniqac sama chcialam te grille sprowadzac, ztym ze one sa tu drogie dosc ok 20 NOK za grill czasem taniej, ale moze by sie oplacalo
a zupka tak tak lososiowa pychotka i zdrowizna
matall czyli jednak sie sprawdzilo co do czopa i co do tego ze maly jednak wiekszy o dwa tygodnie i co teraz z REMONTEM??
jeju ale to musi byc dla ciebie szok, ze jednak tyle wczesniej Edzik ma sie rodzic i ze w kazdej chwili moze..laaaa!
to zalliczaj wszystko na tej uczelni w te pedy, bo jeszcze mozesz byc pierwsza
aga pe!! no oczom nie wierze jak czytam o tym twoim upadku!!! biednaaaaa*

daisyy ja mialam kilka razy biegunke w ciazy, lekarka kazala duzo pic, zeby sie nie odwodnic i tyle, mysle ze to jeszcze nie porod ale pamietam ze mala tez sie ruszala duzo i twardnial mi brzuch, wydaje mi sie ze to normalne przy bolu i stresie, ale nie wiem.
a co do 1300 ZL to baaardzo nieduzo wziela naprawde
a zupke robi sie na wywarze warzywnym, wrzuca sie pokrojone ziemniaczki i marchewke, gotuje 10 minutek potem wrzucam duzo koperki i swiezego lososia(czasem troche swiezego troche wedzonego, ale jak uzywasz wedzonego to nie sol duzo zupy bo on juz jest slony zazwyczaj bardzo) i gotuje kolejne 15 minut i potem 4 lyzki smietany i gotowe i podawac z posiekanym swiezym koperkiem, polecam
andziotku juz tak nie sprzataj bo to nie ma sensu... ja posprzatalam wczoraj caly dom i co? dzis juz kurz wyglada z szafek bo przeciez okno tarasowe otwarte caly dzien , sie kurzy, ale co tam..olewamy?

kasiulka masz racje napewno z Zosia wszystko dobrze bo czemu mialoby byc inaczej kochana jestes
ja mam 15 kilo na plusie wiec niewiele mniej, nic sie nie przejmuj
cisnienie tez raz takie mialam 135/75 i lekarka nawet sie nie zainteresowala , wiec chyba ok, powyzej 140 chyba jest juz niebezpieczne?
wizyta chyba udana co? i do 27 kwietnia niedaleko, a moze uda sie wczesniej

a my mielismy isc na spacer ale ja juz sie dzisiaj nalazilam wiec odpoczywamy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora