2011-04-13, 17:42
|
|
kosmitka
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Cytat:
Napisane przez cotynato
Pochwalę się.
|
SUper prezenty .
Cytat:
Napisane przez acelinka
apropo tego powortu do pracy ... to ja ostatnio właśnie mówie mamie, ze po roku chciałabym pracy poszukać w przedszkolu lub szkole, bo to tak akurat, maleństwo będzie już miało 12 miesięcy, a n wrzesień jest zawsze więcej przyjęć, a ona pyta co z dzieckiem, to jej mówie, że do żłobka, pewnie prywatnego - takiego klubu maluszka, a ona " takie małe dziecko?"
Powiem Wam jeszcze apropo niani, że sama pracuje jako niania, ale chyba osobiście nie miałabym odwagi zatrudnić kogoś obcego 
|
U mnie może mama będzie pilnować, ale to nic pewnego. Myślałam, że do żłobka można oddać powyżej 2 lat. A ostatnie zdanie o niani jest najlepsze .
Cytat:
Napisane przez aa2
u mnie też po macierzyńskim do pracy, jedna pensja to za mało musze pracować, w ogóle uwazam ze macierzyński powinien trawac do roku bo takie roczne dziecie juz jest bardziej kumate i mozna je zostawić, a my musimy takie maleństwa zostawiać aby zarobić
|
Też myślę, że urlop powinien być do roku, po pół roku to dziecko jest jeszcze takie malutkie. Jeśli będę musiała tak szybko wrócić do pracy, to chyba się zapłaczę.
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Znalazłam coś ciekawego na temat zapinania pasów w ciąży - filmik.
Ja tego adaptera nie planuję z tego względu, że bardzo rzadko jeżdżę samochodem, może 1-2 razy w miesiącu, ale jak ktoś kursuje dużo to może warto przemyśleć zakup?
|
Agnysko, tylko to koszt prawie 400 zł.
|
|