Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 17:42   #1003
anciaahk
kosmitka

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Pochwalę się.
SUper prezenty .
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
apropo tego powortu do pracy ... to ja ostatnio właśnie mówie mamie, ze po roku chciałabym pracy poszukać w przedszkolu lub szkole, bo to tak akurat, maleństwo będzie już miało 12 miesięcy, a n wrzesień jest zawsze więcej przyjęć, a ona pyta co z dzieckiem, to jej mówie, że do żłobka, pewnie prywatnego - takiego klubu maluszka, a ona "takie małe dziecko?"

Powiem Wam jeszcze apropo niani, że sama pracuje jako niania, ale chyba osobiście nie miałabym odwagi zatrudnić kogoś obcego
U mnie może mama będzie pilnować, ale to nic pewnego. Myślałam, że do żłobka można oddać powyżej 2 lat. A ostatnie zdanie o niani jest najlepsze .
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
u mnie też po macierzyńskim do pracy, jedna pensja to za mało musze pracować, w ogóle uwazam ze macierzyński powinien trawac do roku bo takie roczne dziecie juz jest bardziej kumate i mozna je zostawić, a my musimy takie maleństwa zostawiać aby zarobić
Też myślę, że urlop powinien być do roku, po pół roku to dziecko jest jeszcze takie malutkie. Jeśli będę musiała tak szybko wrócić do pracy, to chyba się zapłaczę.
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Znalazłam coś ciekawego na temat zapinania pasów w ciąży - filmik.
Ja tego adaptera nie planuję z tego względu, że bardzo rzadko jeżdżę samochodem, może 1-2 razy w miesiącu, ale jak ktoś kursuje dużo to może warto przemyśleć zakup?
Agnysko, tylko to koszt prawie 400 zł.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora