2011-04-13, 18:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Hej dziewczyny, powracam po jednodniowej nieobecności, a tu tyle nadrabiania. Byłam wczoraj na spotkanku z kumpelami i się mega objadłam. Zjadłam pyszne naleśniki z warzywami zapiekane serem, a na deser lody waniliowe polane sokiem malinowym z owocami i orzechami oblanymi karmelem mmmmmmm palce lizać
To się zabieram do nadrabiani
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Witam wszystkie przyszłe mamusie
śledzę Wasz wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam się wreszcie dopisać... Tempo w pisaniu macie świetne... Zasuwacie jak na mistrzostwach świata w pisaniu  Ale mam nadzieję, że za Wami nadążę hiihihi Z drugiej strony skąd w Was tyle energii? Ja mogłabym spać i spać.....  Rano budzę się w porze obiadowej.... hmmm to już chyba w zasadzie nie rano?
Ale zacznijmy od początku...
Mam na imię Agnieszka, podobnie jak dla większości z Was to moja pierwsza ciąża, pierwsza, ale bardzo upragniona.... Z mężem znamy się 7 lat (mija dokłanie dziś... - a nawet nic dla niego nie mam buuuu ), w sierpniu mielismy ślub, taki wymarzony, zaplanowany, jak z bajki. Po odstawieniu anty zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu (dokłanie 24 grudnia - nasz mały cud na świ ęta). Teraz jestem w 17 tc., lekarz na 95% powiedział, że będzie mała królewna - Amelka. Tyle maleńkich chłopaków na forum, że moja mała będzie nadrabiała żeńską statystykę! Delikatnie daje już o sobie znać, "mizia" mnie od środeczka - może dlatego, że mąż ciągle do niej mówi hahah biedna już go pewnie słuchać nie może od początku ciaży przytyłam może 1,5 kg, ale w noramlne ciuszki nie wchodzę. Spodnie ciążowe noszę chyba od 13 tc. Wpadłam już w szał zakupowy, te małe ciuszki są przeurocze. Mąż na początku trochę krzyczał, ale co on ma do gadania teraz z dwoma kobietami?? W tesco były teraz mega wyprzedaże, minus 50%. Gatunkowo super.
Trochę się rozpisałam jak na początek.... hihihi
AM
|
Hejka, no i kolejna dziewczynka, może zacznie się coś dziać w kwesti rozwoju córeczek u reszty dziewczyn, ja też bym chciała
19natka88 i jak tam wczorajsze porządki, skończyło się na zapale czy jednak domek ogarnięty?? ja czasami tak mam, że sobie coś zaplanuje a później leń we mnie wstępuje i nici z planów
Caltea widzę, że imię wybrane, już na 100%?? ładne imię, mam brata Michała
O matko jestem na 19 stronie, a tu już 34!!!! chyba do północy będę siedzieć
|
|
|