Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 20:59   #4292
OkoPani
Wtajemniczenie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

maleńka, capeletti się je albo ugotowane w rosole z kostki bez rosołu, albo z odrobiną rosołu, albo z odrobiną rosołu i posypane parmezanem doobre są, ale nigdy nie zapomne o tym, że dzięki nim i innym fantastycznym włoskim daniom przytyłam w miesiąc prawie 10 kilo, więc teraz jem je tylko w święta

heroine, też takie miałam kiedyś podejście "albo wszystko (zjeść) albo trzymać się diety", "zacznę jutro/ w poniedziałek" itd... dopiero w grudniu dojrzałam do zdrowego odchudzania. nie powiem nic na pocieszenie, bo dziewczyny powiedziały już wszystko, jesteś cudowna wewnątrz, wygląd to tylko powłoczka. i najważniejsze, żeby to co wewnątrz miało się dobrze, a dieta, odchudzanie - może poczekać. zacznij dietę jak będziesz na to gotowa. to się może stać z dnia na dzień - jak u mnie, a może trochę potrwać. może załóż sobie z góry, że od teraz do świąt będziesz starała się jeść tak jak jadłaś zawsze, może chociaż humorek Ci się poprawi

Paula, unikanie ludzi też nie jest mi obce, na facebooka wchodzę na parę sekund, żeby sprawdzić czy siostra do mnie nie napisała, na gadu ciągle na niewidocznym, a też zawsze byłam "duszą towarzystwa"... czasami tak jest, ale miejmy nadzieję, że minie i że znowu uda nam się otworzyć

zaraz zmykam do czytania kochane, mam nadzieję, że jutro wszystkie się obudzicie w odrobinę lepszych humorkach

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2011-04-13 o 21:09
OkoPani jest offline Zgłoś do moderatora