2011-04-14, 07:57
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
hej!
ja juz 3 podejscie robie...moze sie uda...
misia--gratuluje pracy!!! czy po paru dniach stwierdzasz,że podoba ci sie? moze to za krótki okres do oceny, ale jakie wrazenia??
czy Mati juz po kontroli? a TY jak sie czujesz? podejrzewałąś półpaśca...
prima-a u Ciebie wyjasniło sie coś z tym sanatorium? rzeczywiście tylko 3 dni??? jesli tak, to szok...bo skrócić z 3 na 2 tygodnie to by uszło, ale nie na 3 dni...??? załamka..
szperr-mało cie tu... proponuje od czasu do czasu zaniedbać farme i tu wpaść.. pracujesz jeszcze? Hania zdrowa?
ann--a jak Twoje maluchy... pytałąs o szpital..jeszcze nie bylismy-termin na 4 maj..ale nie wiem,ćzy teraz cos z tego wyjdzie organizacyjnie..maż nie wiadpomo,czy urlop dostanie, bo ze 2 razy bral po tygodniu, niedawno skonczyl 2 tyg zwolnienie lek. we wtorek znowu jeden dzein bral na pogrzeb wujka... ee..co ma byc to bedzie..
a moja Klaudia zarazila sie jednak od meza i ma ospe kropek tak bardzo duzo nie tylko gorączkuje od 2 dni..marudna przez to..ale tez wiecej śpi w dzien niz normalnie..a dzis rano zwymiotowala.. 
i pytanie do celki i sławki- co podawalyscie maluchom w czasie ospy jakie leki?
EMilka jeszcze sie trzyma..co dzien ją oglądam..na razie nie załapała..
w marcu złozylismy papiery do innego przedszkola..jutro wywieszą liste.. ciekawe,czy sie dostanie..
|
|
|