Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-14, 13:47   #2415
Iloa
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Jestem na bieżąco
D666666 - nie wiem jak dziękować za tego czata.
Może ja za dużo coli zero piję i w ogóle za dużo pije (3 l min.) i wypłukałam sobie coś z organizmu?
Muszę pamiętać o witaminach.

[QUOTE=Fenris;26354887

Czy byłaś z tym u lekarza? Waga może rośnie przez ciągły @.

[/QUOTE]
Nie byłam.Za dużo tych lekarzy ostatnio. Zorganizowałam sobie cyclonamine. Jak nie przejdzie lub powtórzy się za miesiąc to pójde oczywiście, bo w moim wieku to jakieś mięśniaki mogą być.

Dziś spadł mi wzrost . Jestem na 0.
Przez paznokcia przestałam się ruszać. To tez spadkom nie służy.
We wtorek kolejna kontrola, może lepiej będzie jak mi zdejmą opatrunek. Przynajmniej do wanny będę mogła wejść.

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Hej Wytrwaluszki!!!

Witaj!
Cieszę się, że chłopaki się rozkręcili, z paznokciem będzie już tylko lepiej, a z wagą jak to z wagą u mnie nadal bez zmian, ale mnie to nie zniechęca, twarda jestem, nie dam się pokonać
Dziękuję.
Od pół roku było coraz gorzej i gorzej. Jak otwierałam w necie materiały o klubie to z góry szykowałam się na krytykę i kłopoty - i brzuch mnie bolał (serio).
Dziś obejrzałam chyba 30 raz filmik z poniedziałkowego treningu. Wreszcie świetna atmosfera w zespole.
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość

klask i::love :uwielb iam Cie za podejscie do zycia ))))
Jestem dumna z Twojej opinii.
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
KILKA POMYSLOW NA POZBYCIE SIE PORCELANY:brzyda l:
Bidulko, szkoda mi Cie, niech Ci zaparcie lekkim bedzie
1.pij duzo wody (lodowatej najlepiej)
2. Na czczo sprobuj kawe lub troche coli light
3. Herbatka zielona ( 2gie parzenie z tych samych fusow) dziala bardzo rozluzniajaco:br zydal: fuj ,
4. Herbata z pokrzywy ( rozmiekcza i pomaga w porcealnce)
5. Jagody goji (goji berries) takie suche niedobre- mozna 1 lyzke na P, 2 lyzki na PW
6. Otreby to mus- ale wode trzeba pic, bez niej efekt odwrotny
7. Woda z kiszonej kapusty (sok), lub z ogorkow kiszonych
8. Kawa tzw lura
9. Jogurt/kefir/maslanka
10. Na PW czerwona papryka
11. Makrela i inne tluste rybki, ogolnie rybki
12. Mozna ewentualnie troszeczke parafiny, ale trzeba uwazac, zeby nie przedawkowac (nie wiem ile jest limitu) i to juz w ostatecznosci- zeby sie jelita nie rozleniwialy (tak jak ja, kiedy chodzi o cwiczenia)
13. A jak to nie pomoze to udaj sie do apteki po lekki srodek przeczyszcz. ALe lekki i w ostatecznosci, kiedy inne metody zawioda
14. No i wez sobie mila lekture do toalety, albo jakas fajne w telefonie typu tetris ( spadajace klocki)
15. Problem konca zaczyna sie w poczatku, wiec w glowie czesto, mamy blokade, a to trzeba sie wyluzowac, nie myslec, odstawic ten problem na bok i samo przejdzie, bo my tu chcemy codziennie porcelany, zeby spadki byly, i nam sie blokada psychiczna wlacza
Bedzie dobrze, robilas to nie raz.
dopisałbym kapustę kiszoną (ja jem z z jogurtem ).

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-04-14 o 13:50
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora