2011-04-14, 14:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez tusia_m
mam ten sam problem :/ Tylko mi się kończy prawko niecały rok po ślubie... A to trzeba od nowa prawko wyrabiać? czy oni coś wbijają na te stare? bo jak trzeba nowe to nie opłaca mi się najpierw wymieniać z powodu nazwiska a potem z powodu badań....
Orientujesz się czy np. można zrobić te badania parę m-cy przed terminem końcowym prawka? Tzn żeby nazwisko zmienić i zrobić te badania za jednym razem? 
|
tak piszecie o tych prawkach, ze aż spojrzałam na swoje na szczęście mam bezterminowe
Jamee jak dla mnie : http://www.zespolsatisfaction.pl. strasznie podoba mi się wykonanie piosenki Abby 
spotkanie- ja też jestem za stolicą 
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108
|
bardzo fajna kiecka myślisz o kupnie takiej krótszej ?
(kicia) zobaczyłam sobie tą sukienkę w necie i fajnie wygląda ciekawa jestem jak się prezentuje na Tobie. może zobacz sobie chociaż w jeszcze jednym sklepie, żebyś później nie żałowała ??
Cytat:
Napisane przez Seagirl
hmm a ja na odwrót  mam wrażenie że kwiaty sa juz strasznie oklepane bo teraz każda dziewczyna na ślubie ma włosy na bok i kwiat we włosach.Ja jak przymierzyłam welon to nie wyobrażam sobie isc bez, ale ja będę miała rozpuszczone włosy.[COLOR="Silver"]
hmm..ja na początku też zakładałam ecru i nawet pierwszy mój typ był w ecru, ale potem znalazłam inną bialą i zwyciężyła. W sumie to mówiono mi że i w bilei i w ecru mi dobrze ale jednak w tym ecru wyglądałam trochę zlana i nijaka.
|
ja mam takie samo zdanie w kwestii kwiatów. coraz więcej panienek rezygnuje z welonu i zakłada sam kwiat. ja wiem, że na pewno będę miała welon i póki co też widzę sie tylko bieli, ale jak to później wyjdzie to zobaczymy
|