2011-04-14, 14:34
|
|
Podróżniczka
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Witam popołudniowo. U mnie zupełnie jesiennie - zimno, deszczowo i wietrznie 
Cytat:
Napisane przez Chatka
Może i dziura, ale jaka sławna  A wiesz, za sławę się płaci niestety, nawet jeśli nie jest od nas zależna. Branie ślubu w Częstochowie to swego rodzaju prestiż w katolickim świecie, pewnie dlatego ceny usługodawców są mega wywindowane... A nie próbowaliście gdzieś dalej poszukać, za miastem? Może by taniej trochę wyszło?
|
Hehe, no niestety dość sławna z katolickiego punktu widzenia Chcieliśmy aby przyjęcie weselne było w Częstochowie ze względów logistycznych. A zespół wybraliśmy dlatego, że świetnie grają i mają rewelacyjne opinie. Ale gdyby miała się jeszcze zastanawiać to może poszukałabym dłużej i coś mogłoby się znaleźć. Dlatego teraz szukam fotografa spoza c-wy, żeby może wyszło taniej.
Cytat:
Napisane przez ewika19
Jeden skrzypek mi odpisał, że bierze 250zł/h w 2011. A na 2012 narazie nie ma cennika, ale termin jest wolny. Napisałam do jeszcze jednego- zobaczę co ten mi odpisze. Ciekawe co mi na te cenę powie mój sponsor skrzypka (czyt. TŻ  ). Przypuszczam, że liczył, że z 100zł weźmie za godzinę
Orientujecie się czy 250zł/h to dużo?
|
My będziemy mieli skrzypaczkę za około 150 zł. Ale to jest znajoma rodziny TŻta wiec może weźmie od nas taniej ( pomijam straszne ceny w moim mieście )
Cytat:
Napisane przez D0tk4
Jesli chodzi o Wawe, to mi w ogole nie odpowada, bo w ogole mi to nie po drodze .. Jesli Lublin lub Krk, to ja bym sie na to pisala 
|
Też pisałabym się raczej na Kraków niż Warszawę. Dla mnie łatwiejszy dojazd i może miałabym się gdzie przenocować, albo łatwiej będzie mi wrócić. No chyba, że w Wawie miałby mnie kto przenocować to wtedy nie będę protestować 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Hej dziewczynki ja już po
Troszeczkę się rozczarowałan atmosfera w salonie. Kobieta prawie się nie odzywała no ale wiem już co i jak
Suknia która chciałam zmierzyć no niestety dno. Bardzo grubo w niej wyglądałam więc księżniczki odpadają. No i biel to nie mój kolor.
Zmierzyłam jeszcze Mon Cheri Jolie  i to jest mój typ. Suknia w literę A tiul plus koronki. Kolor ivory. No i się zakochałam  jest cudowna. Mam fotki ale wstawie je później. Tylko na zdjęciach wygląda średnio bo jest za dużą i za długa. I teraz mam problem kupić czy szukać innej.
|
Piękna jest ta suknia jedna z pierwszych, którą dawno temu zapisałam w swoim katalogu. Na prawdę mi się podoba. Tylko martwiłabym się trenem. Czekam z niecierpliwością na fotki, bo bardzo jestem ciekawa jak wygląda "na żywo" 
Cytat:
Napisane przez baskaeta
a wiecie co ja ostatnio mam faze że chyba bym chciała bez welonu tylko z kwiatkiem we włosach. Jak myślicie dobry to pomysł? 
|
Ja też nie chcę welonu. Będzie wpięta róża lub storczyk, zależy od tego na jaki miks kwiatów się zdecyduje. Zastanawiam się tylko czym będę rzucać 
Gosza - czekam na fotki
|