Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-14, 14:34   #2016
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Witam popołudniowo. U mnie zupełnie jesiennie - zimno, deszczowo i wietrznie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Może i dziura, ale jaka sławna A wiesz, za sławę się płaci niestety, nawet jeśli nie jest od nas zależna. Branie ślubu w Częstochowie to swego rodzaju prestiż w katolickim świecie, pewnie dlatego ceny usługodawców są mega wywindowane... A nie próbowaliście gdzieś dalej poszukać, za miastem? Może by taniej trochę wyszło?
Hehe, no niestety dość sławna z katolickiego punktu widzenia Chcieliśmy aby przyjęcie weselne było w Częstochowie ze względów logistycznych. A zespół wybraliśmy dlatego, że świetnie grają i mają rewelacyjne opinie. Ale gdyby miała się jeszcze zastanawiać to może poszukałabym dłużej i coś mogłoby się znaleźć. Dlatego teraz szukam fotografa spoza c-wy, żeby może wyszło taniej.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Jeden skrzypek mi odpisał, że bierze 250zł/h w 2011. A na 2012 narazie nie ma cennika, ale termin jest wolny. Napisałam do jeszcze jednego- zobaczę co ten mi odpisze. Ciekawe co mi na te cenę powie mój sponsor skrzypka (czyt. TŻ ). Przypuszczam, że liczył, że z 100zł weźmie za godzinę

Orientujecie się czy 250zł/h to dużo?
My będziemy mieli skrzypaczkę za około 150 zł. Ale to jest znajoma rodziny TŻta wiec może weźmie od nas taniej ( pomijam straszne ceny w moim mieście )

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o Wawe, to mi w ogole nie odpowada, bo w ogole mi to nie po drodze .. Jesli Lublin lub Krk, to ja bym sie na to pisala
Też pisałabym się raczej na Kraków niż Warszawę. Dla mnie łatwiejszy dojazd i może miałabym się gdzie przenocować, albo łatwiej będzie mi wrócić. No chyba, że w Wawie miałby mnie kto przenocować to wtedy nie będę protestować

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ja już po

Troszeczkę się rozczarowałan atmosfera w salonie. Kobieta prawie się nie odzywała no ale wiem już co i jak
Suknia która chciałam zmierzyć no niestety dno. Bardzo grubo w niej wyglądałam więc księżniczki odpadają. No i biel to nie mój kolor.
Zmierzyłam jeszcze Mon Cheri Jolie i to jest mój typ. Suknia w literę A tiul plus koronki. Kolor ivory. No i się zakochałam jest cudowna. Mam fotki ale wstawie je później. Tylko na zdjęciach wygląda średnio bo jest za dużą i za długa. I teraz mam problem kupić czy szukać innej.
Piękna jest ta suknia jedna z pierwszych, którą dawno temu zapisałam w swoim katalogu. Na prawdę mi się podoba. Tylko martwiłabym się trenem. Czekam z niecierpliwością na fotki, bo bardzo jestem ciekawa jak wygląda "na żywo"

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a wiecie co ja ostatnio mam faze że chyba bym chciała bez welonu tylko z kwiatkiem we włosach. Jak myślicie dobry to pomysł?
Ja też nie chcę welonu. Będzie wpięta róża lub storczyk, zależy od tego na jaki miks kwiatów się zdecyduje. Zastanawiam się tylko czym będę rzucać

Gosza - czekam na fotki

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora