Pokój nastolatki kreatywnie
Niedawno się przeprowadziłam. Mam już meble i trochę dodatków, ale brakuje mi tam mojej twórczości. Potrzebuję pomysłów na wykonanie kreatywnych ozdób. Mogą być malowane, rysowane, opcjonalnie szyte (uszyję raczej tylko te prostsze rzeczy). Wykonywane różnymi technikami, z materiałów, które posiadam, a jest tego sporo, np kolorowe papiery, kawałki materiału, jakieś koraliki, i tym podobne bzdety. Liczę na opisy jak coś zrobić, może jakieś linki i zdjęcia.
Przejdźmy do opisu tego co już posiadam. Mam teraz dość spory pokój w kształcie prostokąta. Ściany jasno zielone ( taki przyjemny, delikatny odcień, ale jednocześnie dość energetyczny), na podłodze jasne panele, dywan w kilku kolorach. Meble drewniane lub imitujące drewno, łóżko w brązowym obiciu. Firanka biała, zasłonka beżowa w kolorowe kwiatki. Ogólna atmosfera pokoju wiosenna, przynajmniej tak mi się wydaje.
Tak na marginesie mam 16 lat, nie należę do żadnej subkultury, chyba, że tworzę własną, kocham fantastykę ( literatura i film)
Liczę na waszą pomoc.
PS: Niestety nie mam możliwości wstawienia zdjęć, chociaż wiem, że bardzo by to pomogło, za co przepraszam, i liczę na waszą wyobraźnię.
|