Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-14, 17:04   #2011
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
fashion, widzę że mamy podobny gust
wiem, że mamy obydwie niebieską Nancy, fioletową Sigrid, czarna Aide (też chyba masz ? ), ja mam jeszcze rudą Krystyne, karmelową Brook i szara Emilkę - może Ty też ?

Chyba jeszcze nikt nie zamawiał orzechowej Sigrid, nie ?
mam czarną Aidę, niebieską nancy, fioletową sigrid czekam szarą Emilkę - brook miałam a-e była dla mnie za duża i sprzedałam a Krysie mam tą beżową z pierwszego rzutu - chciałam ruda ale mam torebkę w podobnym kolorze to wziełam ta faktycznie gust podobny a w torebkach wrecz identyczny

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Orzechowa Mizensa Sigrid (zamówiona dla koleżanki)
+ładny kolor
+mieści zeszyt a4 ale na styk
+ogólnie jest taka fajna poręczna

-uszkodzone zapięcie

Żeby reklamować torebkę to najpierw muszę wysłać im zdjęcia co nie?
I jeszcze mam pytanie na który e-mail do nich napisać w tej sprawie?
W paczce rozumiem że muszę załączyć kartkę z prośbą o uwzględnienie reklamacji i wymianą na nową nieuszkodzoną torebkę? Oraz prośbę o zwrot kosztów przesyłki poniesionych przeze mnie prawda?
bardzo ładne, a co do rekalamcji nie pomoge nistety (stety dla mnie)

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Ale dziś miałam ciężki dzień
witaj a czemuż to cieżki dzien??