Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-14, 17:17   #1293
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
masakra...nie nadałabym takiego imienia. A dla dziewczynki podobno nadano gdzies w Polsce Guantanamera...no litości
Ciekawe skąd w Polsce ludzie takie imiona wynajdują

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie dziś jak byłam na zakupach to nie wiedziałam co mam kupić, bo jutro mi się odwidzi i zechce czegoś innego

A mi kawa kompletnie nie wchodzi, raz na kilka dni robię, jak mam kryzys spaniowy, malutkiej filiżanki nie mogę dopić
Tak sobie myśle od czego mnie odrzuca jeszcze, ale malo rzeczy już takich bezkonkurencyjny jest czosnek bleee

a ja pasy czarny i fioletowy, już czarny na sobie, maluszek się grzeję i chyba mu się podoba bo się wiercić zaczał odrazu

Co za babka takich rzeczy się nie mówi ! No ludzie, to jak odbieranie nadzieji powystrzelałabym takie
idż do innego!

Zauważyłam że teraz taki trend.... ale kto to promuje jak my sami!
Na ślubie tyle nie dostawałam co mój chrzesniak na komuni.. I tu słuchajcie : dzieciak zebrał 8tys zł , komunia na 30 osób, jedynie ode mnie dostał prezent (mini skuter -750zł) a rodziece za tą kasę kupil sobie samochód .. to ja robiłam wesele na 140 osób to w takim razie powinnam dostać 36tys zł i co może taką kwotę dostałam ? Bez sensu jest dawanie dziecku takiej kasy , jak i tak rodzice ją wydadzą, a młodym soryy ale każdy grosz sie przyda... No ale tak to jest sami sobie to robimy..
Nie jestem głodna ale już myślę czego nie mam w domu a co bym zjadła Mnie jedynie mielone nadal odrzuca Czipsów mi się chce
Mojemu też się podobają nowe spodnie bo się kręci
Co do prezentów to faktycznie sami sobie to robimy, ale żeby za kasę dziecka kupować sobie auto Lepiej na konto mu odłożyć i dać jak 18 skończy.

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora