Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
Napisane przez Sanya
I mam kolejny koralik..
Ja zbankrutuję niedługo, a lista pt: 'chcę to!' wcale nie maleje
A oto i znany pewnie wszystkim dobrze żółwik:
|
fajniutki ale aniołek mnie zuroczył 
Cytat:
Napisane przez Figa
Co do rozmiaru branso to ja mam nadgarstek 16-16,5 i 19-stka Pandora cała zapełniona (w tym 6 murano) jest ciasna, i ciężko mi ją zapiąć, kolejna będzie na bank 20-stka.
|
to tak jak u mnie jak ja cała zapełnię i między sreberka dorzucę muranka to ciasnota że krew przestaje krążyć
i dziwna myśl mi chodzi po głowie aby większą kupić ktoś wspomnał o promocji z bransoletką
Miramar mogę sie uśmiechać o namiary na tego sprzedawcę z ebaya
Cytat:
Napisane przez bibal78
Dziewczyny czy któraś z was ma taki koralik z trolla? Bardzo mi się podoba, ale nie wiem jak wygląda w realu  
|
na mnie on nie zrobił dobrego wrażenia ale czrba samemu zobaczyć bo tak naprawdę to każdy jest inny .ja dziś widziałam niebieską pustynię która była bardziej żółto brązowa niż niebieska
jolta nie wiem czy nadal jesteś zainteresowana serduszkami z masy perłowej ale kobieta w yesie mówiła że widzi w systemie iż powinny być we Wrocławiu w Arkadach i Galeri dominikańskiej i w Gdańsku w Alfie i Galeri Bałtyckiej i z tego co mówiła to nie ma problemu aby dany salon ściągnął go do siebie aty niebędziesz zobowiązana aby go wziąśc jak ci nie spasuje
a tak wogóle to dolało mi dzisiaj okrutnie nawet gradem mi się oberwało tak to jest jak sie parasola zapomni
|