Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-04-14, 20:47   #811
Katunia:)
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 623
GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomo¶ć
katunia najprawdopodbniej ma nietolerancje na mleko krowie albo nietolerancje laktozy
aj to nie za fajnie, byle by mm je posluzylo jak skonczysz karmic piersia, chyba najlepiej poradzic sie kekarza jakie wybrac

Cytat:
Napisane przez ¶liweńka Pokaż wiadomo¶ć

moim zdaniem to nie wiek zadecydował o tym koleżanki mama urodziła w wieku 43lat zdrowe dziecko
sliwenko z downem jest tak ze jest duze prawdopodobiensko na urodzenie sie takiego dziecka przez matke ktora ma ponad 35 lat i jest to jej pierwsze dziecko! gdy jest to ktores z kolei to nie ma za duzego ryzyka. moja mama rodzila w wieku 41 lat i moj braciszek jest calkiem zdrowy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomo¶ć
Marta, Madzia, Gucia, Atomufka, Kasiaher, Klion, Rosette, Ana, Katunia, Baja dziękuję Wam bardzo za kciuki POMOGŁY

U gina ok, szyjka nadal krótka, ale bez rozwarcia. Mam jak najwięcej leżeć, ale już bez przesady i ogromnego przymusu. Malutka przybrała kolejne 500g, waży teraz ok 1800g, gin mówi, że jest raczej drobna, ale mówi też że to dobrze, będzie mi się lepiej rodzić. Generalnie kazał mi zaciskać nogi do kolejnej wizyty za 3 tyg a potem niech się dzieje co chce Nie muszę dodawać, że czuję wieeeeeeelk±±±±± ulgę

Gratulacje
ktosinko ciesze sie bardzo ze wszystko ok
faktycznie drobinka z tej twojej krolewny, ale to dobrze jak powiedzial lek. bedzie latwiejszy porod!
dbaj dalej o siebie o Was
Katunia:) jest offline Zgło¶ do moderatora