2011-04-14, 20:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez (kicia)
na drugim zdjęciu wyglądam grubo wiem ale to wina tego że suknia jest o wiele ze duża a na dole to też trochę trenu jest który sie nie przekręcił jak zmieniałam pozycję
jak bym wiedziała to bym inaczej ją ustawiła  
|
śliczna suknia i po dopasowaniu na pewno będzie idealna jest naprawdę elegancka, nieprzesadzona ale też nie za skromna
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Ale ja już tak mam, że ciągle czegoś szukam i na tapetę poszły obrączki 
A jak jest u Was? Maci już wybrane / jakieś na oku?
|
my chcemy na pewno białe złoto, raczej klasyczne bez udziwnień. rozważam jedynie mały diamencik, ale jeszcze zobaczę bo trochę sie boje ze odpadnie albo coś 
Cytat:
Napisane przez nena1984
łoł zeszłysmy na tematy blizn, dobrze że ich tu sobie nie pokazujemy, jak to czasem robią faceci 
|

ja mam blizny tylko na kolanach po operacjach i też mi sie rozlazły, ale widać je tylko jak mam krótką spódnicę i gołe nogi wiec na ślubie nie muszę się o nie martwić 
Cytat:
Napisane przez gosza_m
A i obiecane fotki.
TŻ już podobno nie pali, a fotka z jesieni była.
|
śliczna blondyneczka
Cytat:
Napisane przez fablous
Witajcie dziewczyny 
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, zdecydowałam się dołączyć, więc dziś jest mój debiut w tym wątku  . Może zacznę od tego, że powiem coś o sobie. Mam 21lat i 25.08.2012 wychodzę za mąż  . Mamy już zamówioną salę, kamerzystę, zespół, kucharkę.... Ale wiem, że jeszcze dużo przed nami. Cieszę się, że trafiłam na wasz wątek, bo macie świetne porady i ogólnie bardzo fajna atmosfera panuje u Was. Będzie mi bardzo miło jeśli mnie przygarniecie do swojego grona 
|
witaj 
Wróciliśmy niedawno z nauk. Całą poradnię (teoretycznie 3 spotkania) za jednym razem nam pani "załatwiła" (więc nie trudno się domyślić ze kalendarzyka nam robić nie kazała ) Prawdopodobnie jeszcze tylko jedno spotkanie z księdzem i będzie koniec 
Zazdroszczę Wam tego chodzenia po salonach ja jeszcze nie mam kasy na suknię uzbieranej, więc muszę poczekać do tego sierpnia-września bo teraz szkoda by mi było sie zakochiwać w czymś czego nie mogę kupić
|
|
|