2011-04-14, 22:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez bambusiek
Chyba na odchodne bym im powiedziała coś w stylu "chcieliśmy, żebyście byli z nami w tym dniu, ale skoro jesteście tak nastawieni, to chyba nie ma sensu"
chetnie bym im tak powiedziala, ale w chwili kiedy ma sie ciesnienie prawie 360..... to wlancza sie inne myslenie, a pozniej moglam powiedziec tak i tak i jestem zla na siebie, ale i tak powiedzials swoje
[QUOTE=Kasiulenkowo;263565 12]Witajcie
nie jestem już PM2011 trzymajcie się ciepło i życzę udanych ślubów 
QUOTE]
wspolczuje i szczescia życze
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Załamałam sięProsiłam wczoraj TŻ o wypakowanie zakupów jak wróciłam ze sklepu. Dzisiaj szukam w lodówce sera na kanapki i nie ma, przekopałam całą lodówkę i nie ma, a wczoraj kupiłam. Potem patrzę a pod stołem leży siatka z zakupami a w niej ser, pływające masło..i jeszcze parę rzeczy, ale suchych. TŻ wyjął tylko to co było potrzebne na kolację i swoje picie na dzisiaj do pracy  I jak tu się powstrzymać przed zamordowaniem go? Wrrrr
|
ma sa kra!!! nie wyobrazam sobie tego...
Cytat:
Napisane przez kasiunialusia
ale za to mamy już dużo rzeczy związanych ze ślubem
mamy już obrączki, zamówione auto, kupioną dekoracje na auto, mam też butki i jestem w trakcie robienia zaproszeń
a poza tym zespół, fotografa i kamerzyste
ale w porównaniu z wami to chyba jesteśmy daleko w tyle z przygotowaniami bo wy już macie większość chyba dopięte na ostatni guzik
|

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
|

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88
hej!
Wstawiam efekt butów z kokardami  oczywiście kolor jest inny niż na zdjęciu i na żywo prezentują się 
|
super to wymyslilas i efekt super!!!!
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88
ja bym powiedziała to samo co, któraś z dziewczyn powiedziała, żeby się nie fatygowali za bardzo a oni co odpowiedzieli, że przyjdą?
|
jak dalismy zaproszenie to powiedzieli ze przyjda i nawet zostana jeszcze jeden dzien dluzej i kolezanka nawet wziela sobie juz wczesniej urlop za nim dalismy zaproszenie
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Moja praktykantka odwołała praktyki "bo będzie szukała miejsca, gdzie jej podbiją dzienniczek za free"  Tak czułam właśnie, że należała do bardzo pracowitych i zainteresowanych osób 
|
cos przeczuwalas
Cytat:
Napisane przez booziaczek
tez mam butki z kokardka  o takie
|
ładne
Cytat:
Napisane przez the rock
Cześć 
Idę sie pośmiać na szpilkach na giewoncie 
|