Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-14, 22:23   #491
Aangel86
Rozeznanie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

Cytat:
Napisane przez Agniesiolka Pokaż wiadomość
Aangel86 ja jak pierwszy raz szłam biegać u siebie w rodzinnym miescie na osiedlu, to też wydawało mi się to śmieszne. Gdyż pewne starsze panie (które żeby zobaczyć swe stopy jak stoją muszą się wychylić i to bardzo) spoglądały na mnie jakbym miała za przeproszeniem "kupkę" na twarzy. Ale niezrażona tym ze słuchawkami na uszach dawałam do przodu
Te "babcie" są najlepsze jakby nagle zobaczyły kosmitę masz rację- trzaaa być dumnym z siebie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Oh mamusiu, 17-sta strona już!
Ja dopiero co do domu wróciłam, prosto z pracy byłam u koleżanek, oj dawno nie miałam czasu żeby sobie poplotkować na stole leżały pyyycha jeżyki kokosowe które uwielbiam, ale wyobraźcie sobie, że się nie skusiłam! a wczoraj poza tortem u babci też nic zakazanego nie ruszyłam je je jeee

Cytat:
Aaaa mój TŻ stwierdził dzisiaj, że przytył mi brzuch
nie wiem jakim sposobem bo naprawdę się ograniczam i to bardzo jak na mnie, a TŻ nawet nie wie że się odchudzam, więc na złość mi nie robi
właściwie, tylko jeden sposób tego rodzaju przytycia mi do głowy przychodzi...oby nie
ehh, faceci oni to wiedzą jak nam humor poprawić
jaki?

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Dzięki że jesteście i mam w was wsparcie. Inaczej było by trudniej Naprawdę trudno. Odchudzanie z wami to sama przyjemność
mi też damy radę laseczki

Cytat:
Ok...naprawdę już mykam spać...dobranoc Wam muuuaa
dobranoc!

A ja cierpię na bezsenność

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez salakis Pokaż wiadomość
hej kobietki!!
wiecie co mój Tż zrobił mi dziś na kolacje? spaghetti bolognese.... pyszne!! choć nie za bardzo dietetyczne ale cały dzień mało jadłam, więc mogłam sobie pozwolić (zwłaszcza, że nie zjadłam dużo)
niedobry kusiciel no ale należało Ci się
Cytat:
Aangel86 - ja też nienawidzę swoich boczków!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! to jest mój największy koszmar!!!
jeśli chodzi o hula-hop to ja kupiłam jakiś rok temu na allegro takie z wypustkami do masowania. na początku bolało i były siniaki, ale z czasem brzuch się przyzwyczaił. a najlepsze jest to, że ono jest składane!! jest chyba 7 elementów. jak dostałam paczkę, to myślałam że się pomylili, bo taki długi kartonik był jak na lampkę na biurko - bardzo praktyczne
ale spadło Ci coś dzięki temu hula hop? bo tak się zastanawiam czy kupić
i czy kupić właśnie takie wypasione z wypustkami czy takie zwykłe dla dzieci
Cytat:
no dobra, czas na mnie - wyrko czeka
dobranoc
śpij słodko

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora