2011-04-14, 22:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Cytat:
Napisane przez Agniesiolka
Aangel86 ja jak pierwszy raz szłam biegać u siebie w rodzinnym miescie na osiedlu, to też wydawało mi się to śmieszne. Gdyż pewne starsze panie (które żeby zobaczyć swe stopy jak stoją muszą się wychylić i to bardzo) spoglądały na mnie jakbym miała za przeproszeniem "kupkę" na twarzy. Ale niezrażona tym ze słuchawkami na uszach dawałam do przodu
|
Te "babcie" są najlepsze jakby nagle zobaczyły kosmitę masz rację- trzaaa być dumnym z siebie 
Cytat:
Napisane przez Tycikata
Oh mamusiu, 17-sta strona już! 
Ja dopiero co do domu wróciłam, prosto z pracy byłam u koleżanek, oj dawno nie miałam czasu żeby sobie poplotkować  na stole leżały pyyycha jeżyki kokosowe które uwielbiam  , ale wyobraźcie sobie, że się nie skusiłam!  a wczoraj poza tortem u babci też nic zakazanego nie ruszyłam je je jeee 
|

Cytat:
Napisane przez Tycikata
Aaaa mój TŻ stwierdził dzisiaj, że przytył mi brzuch 
nie wiem jakim sposobem bo naprawdę się ograniczam i to bardzo jak na mnie, a TŻ nawet nie wie że się odchudzam, więc na złość mi nie robi 
właściwie, tylko jeden sposób tego rodzaju przytycia mi do głowy przychodzi...oby nie 
|
ehh, faceci oni to wiedzą jak nam humor poprawić 
jaki? 
mi też damy radę laseczki 
Cytat:
Napisane przez Tycikata
Ok...naprawdę już mykam spać...dobranoc Wam muuuaa 
|
dobranoc!
A ja cierpię na bezsenność 
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------
Cytat:
Napisane przez salakis
hej kobietki!!
wiecie co mój Tż zrobił mi dziś na kolacje? spaghetti bolognese.... pyszne!! choć nie za bardzo dietetyczne  ale cały dzień mało jadłam, więc mogłam sobie pozwolić (zwłaszcza, że nie zjadłam dużo)
|
niedobry kusiciel no ale należało Ci się 
Cytat:
Napisane przez salakis
Aangel86 - ja też nienawidzę swoich boczków!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! to jest mój największy koszmar!!!
jeśli chodzi o hula-hop to ja kupiłam jakiś rok temu na allegro takie z wypustkami do masowania. na początku bolało i były siniaki, ale z czasem brzuch się przyzwyczaił. a najlepsze jest to, że ono jest składane!! jest chyba 7 elementów. jak dostałam paczkę, to myślałam że się pomylili, bo taki długi kartonik był jak na lampkę na biurko  - bardzo praktyczne 
|
ale spadło Ci coś dzięki temu hula hop? bo tak się zastanawiam czy kupić 
i czy kupić właśnie takie wypasione z wypustkami czy takie zwykłe dla dzieci 
Cytat:
Napisane przez salakis
no dobra, czas na mnie - wyrko czeka
dobranoc 
|
śpij słodko
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr
[euc1]543150[/euc1]
|