Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 08:24   #1490
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Dziewczyny nie wiem czy widziałyście mamusiowe KWC rusza

https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/index.php

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
W sobote idziemy na pierwsze wazenie mala urodzila sie 3680g i pewnie juz 4 kilo niezle przekroczyla:P ma drugi podbrodek
moja tez ma drugi podbródek

Ego_ego trzymam kciuki

tak bóle są przeważnie w dole brzucha
a jak się akcja rozkręca to powinny albo zacząć obejmować cały brzuch albo iść w stronę kręgosłupa

ale ja to chyba cały poród czułam te bóle głównie właśnie w dole brzucha,
no i kręgosłup mnie tez potem bolał

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!

W końcu sie dorwałam na wizaż i odchowalnie.Wybaczcie,a z braku czasu nie doczytam

Za nami(mama głęboka nadzieję)kryzys laktacyjny.po powrocie ze szpitala dostałam nawału,lało się po brzuchu a Mała nie chciała w ogóle ssać.Cała noc przeplakała,a ja z nią Rano to juz nerwowo nie wytrzymałam i zaczęłam wyć i wyłam do południa.Po południu przyszła położna i zaczęłyśmy odciągac pokarm i przystawiac Lilkę i się udało.Jak gdyby nigdy nic zaczeła ssać tak ładnie jak w szpitaluWszystko mi przeszło.Taki kilku godzinny baby blues

Wczoraj odpadł nam pępuszek(w 5 dobie!),ale ma w nim ziarnine i musimy bardzo dbać i smarować pępek fioletem.Któres z waszych dzieci ma tą ziarninę?

No i chwale sie moim Cudem nad Cudami w załączniku
Śliczna dziewczynka

A ty jak się czujesz fizycznie i psychicznie po porodzie?

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-04-15 o 08:28
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora