Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Róż na policzki do jakiej cery ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-15, 08:43   #7
dbc73b5c09a5985f5fc3722cf78e7f5c548694f0_6019e792cb6a4
Raczkowanie

Dot.: Róż na policzki do jakiej cery ?

Cytat:
Napisane przez v-x-n Pokaż wiadomość
Jeżeli masz bardzo nierówny koloryt skóry, którego nie wyrównuje podkład, to odradzałabym róż. Mówi to osoba, która zmagała się z trądzikiem dobre kilka lat - miałam wszelkiego rodzaju krosty i właśnie ten nieszczęsny nierówny koloryt skóry, nawet z podkładem nie mogłam patrzeć w lusterko. W każdym razie - jeżeli masz problem "całościowy", z kolorem skóry, to odradzam róż, bo (wiem po sobie) to podkreśli problem. Natomiast jeżeli Twoim problemem są tylko pryszcze, to dobry korektor i po sprawie.
Okej Dziewczyny, dzięki bardzo. ! Co do mojej cery .. to mam blizny,niestety, no i wciąż mam jakieś tam krostki.Aktualnie używam niezbyt dobrego podkładu bo z firmy AA ale czekam na przesyłkę z allegro, kupiłam sobie Revlon Color Stay. Miałam tylko próbkę ale od razu przypadł mi do gustu.Dobrze kryję i nawet długo się utrzymuje.No to może doradzcie jeszcze jakie korektory i pudry polecacie ?Bo jakikolwiek miałam korektor to się zawodziłam i aktualnie w ogóle nie stosuje. A z tym różem, to sobię kupię i zobaczę jak to będzie, najwyżej nie będę go używać ; ) Mam nadzieje, że będą u mnie takie kolory jak morelowy. brzoskwiniowy ; )
Pozzdrawiam!

dbc73b5c09a5985f5fc3722cf78e7f5c548694f0_6019e792cb6a4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując