2011-04-15, 12:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez fablous
Słodka ta karteczka 
Mam sprawdzoną krawcową, która szyła suknię siostrze mojego TŻta. Ale trochę się boję, bo mam kiepskie doświadczenia z szyciem sukienki na studniówkę... Po prostu nie mam takiej wyobraźni a przede wszystkim nawet podstawowej wiedzy z zakresu krawiectwa, żeby wytłumaczyć dokładnie o co mi chodzi i na czym mi zależy. Chyba, że będę tłumaczyć łopatologicznie  . Najważniejsze to znaleźć odpowiedni, wymarzony model i myślę, że jak pójdę do krawcowej ze zdjęciem i pokażę "CHCĘ TO" to chyba będzie, ok?
|
Kochana, a myślisz, że wszystkie dziewczyny, co szyją u krawcowej mają jakieś pojęcie o krawiectwie? Przecież to krawcowa ma się znać, a my musimy tylko wytłumaczyć, o co nam chodzi, pokazać zdjęcie - jeśli jest dobrą krawcową, to będzie spokojnie umiała uszyć to, co łopatologicznie wytłumaczysz A jak jeszcze pokażesz zdjęcie, to tym bardziej - a jej w tym głowa JAK osiągnąć efekt, na którym klientce zależy, do tego się szkoliła wszak 
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP
Czekalam w sumie juz tylko na Twoje fotki.....  Zeby wrzucic moze tez swoje? Ale jeszcze sie zastanawiam  Jesli sie zdecyduje, to dopiero wieczorkiem
|
Teraz to już w ogóle nie masz wyboru, obiecałaś, to słowa musisz dotrzymać i to bez żadnych wykrętów
|