Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
Napisane przez Erite
I ja jestem samotną matką, co prawda na papierku ale jestem ;P Żeby było mniej śmiesznie, to moje dziecko jest niepełnosprawne, bo przy porodzie lekarz uszkodził jej splot barkowy. Mówię o tym, bo nie dostałam na nią zasiłku, gdyż studiuję, czyli coś robię. Gdybym siedziała z nią w domu, to bym dostała. Teraz Alicja dostaje tylko kilka groszy. Słowem chcę dla niej kiedyś dobrze i uczę się, więc nic nie dostanę. Siedziałabym w domu, dostałabym pieniądze  Nie mogę narzekać, że jestem biedna, ale wszystko kosztuje, rehabilitacja też. Do żłobka nie dostała się, bo urodziła się już w maju a nie kwietniu i papierów nie mogliśmy składać, więc jest w prywatnym. Teraz czekamy na decyzję od państwowego. Tak więc ja nie korzystam z żadnych przywilejów.
|
Ja również swoją starszą córeczkę urodziłam na studiach i byłam w związku partnerskim z moim obecnym mężem , ale zadnych zasiłków dla dla samotnych mam nie pobierałam no i oczywiście jako studentka nie miałam zasiłku macierzynskiego ani wychowawczego , becikowego jeszcze wtedy nie było , ale i nie było kolejek w żłobkach , tak jak teraz
Moja koleżanka miała również problem z uszkodzonnym splotem barkowym u swojego synka waga 5400 ( oczywiscie kazali małego rodzić siłami natury) , ale rehabilitację wywalczyła mąż zrobił taką rozpierduchę( i teraz jest ok po tej kilkuletnie rehabilitacji ). Jedynie co to albo skarżyć szpital o odszkodowanie albo lekarza.
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------
Cytat:
Napisane przez agnes_lakuss
witaj sajf 
czy możesz mi napisać ile zapłaciłas za tego pieska z masy perłowej ? bardzo mi sie podoba 
|
ja kupiłam hurtem więcej charmsów , ale on kosztował 230 zł minus 60%  
Czas edycji: 2011-04-15 o 20:41
|