Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-16, 19:02   #2371
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tak ja wiem że tu raczej wszytkie jesteście z innym typem sukni ale jak mówię mnie olśniła
Jak tak wisi sama, to do mnie nie mówi. Ale na Tobie wygląda bardzo ładnie Więc jeśli Cię urzekła i dobrze się w niej czujesz, to nic więcej Ci nie potrzeba
Czekam, aż mnie jakaś tak urzeknie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Suknia piękna, wyglądasz rewelacyjnie. Piesio uroczy. Jak go przyjął starszy kolega?

Dziewczyny przypiliło mnie i w przyszłym tygodniu idę mierzyć suknie. Pisałam wcześniej, że żadne księżniczki itp że czysta prostota. Przed chwilą zobaczyłam zdjęcie i ZAKOCHAŁAM SIĘ. Załączam zdjęcie na modelce i "normalnej" PMce. Proszę o opinie. Dodam, że suknia jest na wzrost 167 (tyle mam) i rozmiar 38 (tyle mam chyba :-P)
Chyba Sie zazdroszczę Kiedy ja się zakocham chcę już natentychmiast
Piszesz, że przemawiała do Ciebie prostota, ale ta księżniczkowa prostota jest super elegancka. Podoba mi się.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora