2011-04-18, 10:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez pomarancza24
no to masz faktycznie zdolnosci 
bedziemy trzymac 
|
Mam mam Dzięki 
Cytat:
Napisane przez ivona84
Życzę Ci, żeby po ślubie wypieki wychodziły  A roboty się nie psuły 
A kciuki za pogodę już trzymam 
_________________________ ________
A chciałabym się Was poradzić - planujemy dekorację biało - zieloną z dodatkami ecru (jak w zał) i nie wiem jakie winietki zrobić do nich - z zielonymi czy ecru kokardami  Papier ecru juz mam kupiony i myslę jeszcze żeby kupić serwetki ecru i też je zrobię z kokardkami (zdjęcie nr 2). Zaproszenia mieliśmy na papierze ecru z wstażką ecru.
Poradzicie 
|
Dziękuję Wybrałabym z zieloną wstążką, nie zlewają się tak
Kaska87 za staż
Cytat:
Napisane przez happy2gether
zrobiłam właśnie fotę okładki i padł aparat. Na razie wstawiam jedną szybką a potem dorzucę fotki środka zapro i jakąś przyzwoitszą fotkę okłądki 
|
Bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez morenica
|
za ddś, jakie zaproszenia wybraliście?
Cytat:
Napisane przez elllmi
myślałam, że znalazłam wczoraj moje buty ślubne, ale jak teraz się nad nimi zastanawiam, to przechodzi mi entuzjazm; chciałam w kolorze fuksji, a te są z fioletowej satyny, ale obcas maja takiej wysokości jak chciałam i super się trzymają na nodze (nawet kupiłam takie same tylko czarne); minusem jest trochę tandetny plastikowy obcas w całkiem innym odcieniu fioletu niż but  i chyba sobie daruje
a poza tym mam dylemat z suknią, bo mam dwie i za cholerę nie mogę się zdecydować na jedną, a w każdym salonie mnie straszą, że już muszę zamawiać, bo będzie za późno  a podobno z suknią to miało być jedno wielkie wow i wiadomo która; a ja mam dwa wow i co 
|
Kup 2 
Cytat:
Napisane przez happy2gether
flek zawsze można wymienić
To ja Ci powiem co najlepiej zrób... możesz kupić dwie suknie i się w trakcie wesela przebrać 
pomogłam co? :P
|
Miałam napisać to samo 
[QUOTE=efonka;26431529]z okazji mojego kolejnego roku zycia wszystkim dzisiaj stawiam po drinku i kawałku tortu [
 Efonka wszystkiego najlepszego!!!

Edytowane przez Roougee
Czas edycji: 2011-04-18 o 10:43
|
|
|