Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-18, 09:45   #181
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
To będzie z niej taka akrobatka jak z SZymona , dla niego zjeżdżalnia 100m na basenie żaden problem oczywiście jeździ ze mną , huśtawki , drabinki niczego się nie boi . MÓj TZ jak go się tak podniosło podobno zaraz był ryk i ma do tej pory lęk wysokości , lęk przestrzenny .
Ja to już się nie mogę doczekać az Ola będzie miała tak ze trzy latka , disney land jest nasz TZ oczywiście będzie tylko patrzył
BYłas może ?

Ano własnie nie wiem czy wam już kiedyś pisałam ale koło mnie 10km wykupują grunty pod jeden z większych parków rozrywki w europie wszystko jest na dobrej drodze
Nie byłam, tam fajnie jedzać z dziećmi.
Mojemu dziecku nie bardzo podobają się huśtawki. nie boi się ich ale ją nie bawią. Moze za jakiś czas. Za to zjeżdalnia jak najbardziej. Ja ją puszczam na górze a ktoś łapie ją na dole (oczywuiście nie na basenie tylko na placu zabaw).

Mysia1234 - ja też nie kupuję zabawek na zajączka. U nas nie ma tradycji kupowania prezentów na zajączka. Dla mojego dziecka to najfajnieszymi zabawkami są inni ludzie i zwierzaki. Pozostałe zabawki sie nie sprawdzają.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-04-18 o 09:54
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora