Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczotka do wlosow Tangle teezer.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-18, 11:57   #99
nadi83
Rozeznanie

Dot.: Szczotka do wlosow Tangle teezer.

Cytat:
Napisane przez Brua Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
A jeśli chodzi o samo działanie itp to kompakt nie różni się od zwykłej?
Coraz bardziej mam ochotę na tę szczotkę - a końcówki trochę mi się rozdwajają ale nie jest to jakieś bardzo nasilone bardziej mi się rozdwajają od tego, że jednak czasem trzeba szarpnąć szczotką przy rozczesywaniu itp - tak mi się przynajmniej wydaje.

wyczytałam, że kompaktowa ma wymiary około 10cmx8cm - ile w takim razie ma ta duża, bo tego już nie udało mi się znaleźć...
Działanie obie mają identyczne. Właśnie mierzę swoją "normalną" (ja ją noszę w torebce i jakoś specjalnie na razie włosie mi sie nie powyginało) i wychodzi mi ok 12/13 cm na długość i też około 8 na szerokość, ale robię to zwykłą linijką więc pewnie wychodzi niedokładnie. Kompaktowej nie widziałam na żywo, bo moje dwie są "normalne" ale zaryzykuję, ze jeśli chodzi o długość i szerokość wymiary może mieć podobne tylko jest jakby bardziej spłaszczona i ma przykrywkę.
Zresztą możesz je sobie zobaczyć i porównać na stronie producenta:http://www.tangleteezer.com/order-now/ Ta kompaktowa ma taki bardziej poręczny do torebki kształt.
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując