2011-04-18, 17:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa
o matko boska, łaziłyśmy z ewe 3 h za moimi butami i nic nie znalazłyśmy  nienawidzę tego miasta  a teraz mi stopy odpadają
co do związku miałam taki że po 2 tygodniach od poznania faceta się sparowaliśmy, i miałam taki, że po ponad roku od znajomości, moim zdaniem nie ma reguły... można od razu się zakochać, a można po jakimś czasie, jak dla mnie to, że lubisz spędzać z nim czas, oczekujesz na wiadomości od niego, to dobry znak, nie każdy od razu mdleje na widok faceta, uczucie przychodzi z czasem
natomiast taka mała uwaga: jeśli po iluś tam miesiącach nic większego nie czujesz, to trzeba się pożegnać bo wtedy prawdopodobnie nic z tego nie będzie...
|
Bedziesz mnie za ten spacer przeklinac do konca zycia  
ja dopiero do domku wrocilam, oczywiscie na piechote 
dziewczyny moje drogie, stwierdzilam ze jak przychodzi co do czego to facet mysli jajami a nie głową wystarczy pokazac wiecej niz lydke i wyjsc na ulice  a w ogole to stwierdzilam, ze na poczte polece i to jeszcze glowną, no i tak ladnie sie dzis do wszystkich usmiecham och 
a tekst: nie mozemy znalezc ławki, o jest ławka tam pod mostem trzeba zapisac do wspolnej ksiegi dziejow optymistek  padam na pyszczek ide do wanny
ach i nie ma to jak sobie obrac za punkt orientacyjny dwoch komisariatow z dwoch dzielnic
Edytowane przez ewe_jodko
Czas edycji: 2011-04-18 o 17:52
|
|
|