Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub w rozmiarze XL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-19, 09:00   #1495
Ewooszca
Raczkowanie

GG do Ewooszca
Dot.: Ślub w rozmiarze XL

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Ewooszca właśnie rodzina nas najbardziej zawiodła siostra mojego taty, brat mojej mamy, itp. Spoza rodziny odmówiło nam może ze 2, 3 pary.
Madzia_g podzielisz się kilkoma zdjęciami?
Zamówiłam dziś bukiety!!! W końcu chciałam bukiet z hortensji i jaskrów, ale ostatecznie stanęło na eustoma/jaskry + goździk+ coś zielonego, butonierka dla TŻ i kwiaty dla świadkowej- goździki różowe lub kremowe, zależy jakie będą i kwiaty do włosów. Byłam również na spotkaniu z dekoratorką, omówiłyśmy wszystkie szczegóły, przedstawiłam jej swoją wizję, ona swoją, i wyszło na moje z jej elementami aa i ma mi zrobić wizytówki i dekorację do domu

Coraz bliżej ślubu

Roougee u Ciebie już niedługo będziemy czekać na zdjęcia ze ślubu

U nas to my w zasadzie prosimy samą rodzinę i też nie wiadomo jak to wyjdzie. Jakaś ciotka TŻ już się dopatruje choroby, jak nam zaczęła wymieniać jak to jej córki wesele było cudowne, tanie i wspaniałe( 15 lat temu) Nasze może tanie nie będzie, bo my zapraszamy wszystkich, dorosłych z dziećmi, a nie tak jak oni że tylko dorosłych, a dzieci to tylko tych bogatszych.
Do każdego co pójdziemy od strony TŻ przeważnie to się czepia, że mamy późno ślub. Ja chciałam na tą godzinę i niech to zaakceptują, a jak im nie pasuje to wcale nie muszą być, szlak już mnie trafia, coraz bardziej nie chce mi się tego ślubu i wesela.
Na szczęście procesję po rodzinie TŻ już zakończyliśmy, więc będę miała trochę czasu żeby zapomnieć o tym.