2011-04-19, 11:53
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
dzien dobry!!!
jak dzien mija? u mnie w pracy dosc pracowicie, ale szybko cas leci teraz mam przerwe najedzenie, wiec najpierw Was postanowilam odwiedzic (choc juz mi w brzuchu burczy )
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
W domu tyle słodkości, wspaniałości, ciast, cukierków  Dziś już miałam dwa razy sytuacje kiedy podchodziłam po coś słodkiego, już to chwytałam a w końcu mówiłam prawie na głos: DUPA ! - odwracałam się na pięcie i odchodziłam  .
|
brawo gratuluje postawy!!! tez mi sie tak juz pare razy zdarzylo i wiem, ze latwo nie jest!! oby tak dalej 
piekielkoo - nie martw sie. co do swiat, to najwazniejsze, zeby spedzic je razem z rodzina. nie przejmuj sie przygotowaniami!!! potrawy i porzadki to nie najwazniejsza sprawa!!
a co do Twojego Tz to jestem pewna, ze to nie tak jak myslisz!! poczekaj do swiat - bedziecie miec wiecej czasu dla siebie i zobaczysz ze bedzie lepiej 
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
itrusta Ciężko mi jest wytrzymać....Nawet bardzo ale wtedy myślę, że jak zjem to będę tego za 2 minuty załowała. Z resztą, za długo wytrzymałam, żeby to zepsuć teraz. Już prawie 3kg spadku...nie moge tego zaprzepaścić więc muszę wytrzymać  Nawet nie chcę myśleć o Świętach...
|
zdecydownie popieram - nie mozesz tego zaprzepascic!!! bardzo ladnie Ci waga spada i tak ma byc dalej!!!
a Swieta.... oj bedzie ciezko... ja wyjezdzam juz w piatek rano i nie bedzie mnie u siebie 10 dni!!!! zobaczymy co bedzi po powrocie, ale na pewno bede sie starac...
dobra, uciekam jesc. wroce do domu po 20 to sie odezwe
|
|
|