Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-19, 11:53   #859
salakis
Raczkowanie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

dzien dobry!!!
jak dzien mija? u mnie w pracy dosc pracowicie, ale szybko cas leci teraz mam przerwe najedzenie, wiec najpierw Was postanowilam odwiedzic (choc juz mi w brzuchu burczy )

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
W domu tyle słodkości, wspaniałości, ciast, cukierków Dziś już miałam dwa razy sytuacje kiedy podchodziłam po coś słodkiego, już to chwytałam a w końcu mówiłam prawie na głos: DUPA ! - odwracałam się na pięcie i odchodziłam .
brawo gratuluje postawy!!! tez mi sie tak juz pare razy zdarzylo i wiem, ze latwo nie jest!! oby tak dalej

piekielkoo - nie martw sie. co do swiat, to najwazniejsze, zeby spedzic je razem z rodzina. nie przejmuj sie przygotowaniami!!! potrawy i porzadki to nie najwazniejsza sprawa!!
a co do Twojego Tz to jestem pewna, ze to nie tak jak myslisz!! poczekaj do swiat - bedziecie miec wiecej czasu dla siebie i zobaczysz ze bedzie lepiej

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
itrusta Ciężko mi jest wytrzymać....Nawet bardzo ale wtedy myślę, że jak zjem to będę tego za 2 minuty załowała. Z resztą, za długo wytrzymałam, żeby to zepsuć teraz. Już prawie 3kg spadku...nie moge tego zaprzepaścić więc muszę wytrzymać Nawet nie chcę myśleć o Świętach...
zdecydownie popieram - nie mozesz tego zaprzepascic!!! bardzo ladnie Ci waga spada i tak ma byc dalej!!!
a Swieta.... oj bedzie ciezko... ja wyjezdzam juz w piatek rano i nie bedzie mnie u siebie 10 dni!!!! zobaczymy co bedzi po powrocie, ale na pewno bede sie starac...

dobra, uciekam jesc. wroce do domu po 20 to sie odezwe
salakis jest offline Zgłoś do moderatora