Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-19, 12:53   #2113
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
mój mąż ciągle zwraca się do mojej mamy na Pani. Nigdy mi to nie przeszkadzało ale teraz dzieciątko jest w drodze, troche to chore żeby przy dziecku do jego babci na pani mówić. Jak to zrobić żeby to naprostować? Zacząć od męża czy to mama powinna zaproponować? Myślę że mama nie proponuje sama bo nei chce narzucać a mąż chyba czeka na jej inicjatywę i koło się zamyka. Poradźcie prosze bo głupia sytuacja mi się robi :/
Hmm, dziwnie że tak długo wytrzymali oboje Ja bym może od mamy zaczęła, to chyba dobrze jak inicjatywa wyjdzie od starszego w tym wypadku
U mnie sami teściowie zaproponowali, nie pamiętam czy na weselu, czy może nieco wcześniej. Moja mama też zięciowi zaproponowała, pamiętam że na weselu, bo byłam przy tym A mój tata to lekki dziwak i nic nie wspomniał, może myślał, że zięć sam zacznie? Jak się moja mama o tym dowiedziała, to była na tatę oburzona i zaraz kazał mu odkręcić to fopa

A w ogóle to moi rodzice i moi teściowie się strasznie zakumplowali od pierwszego spotkania. Chodzą do siebie na urodziny, na sylwestra, a nawet byli razem na wakacjach Teraz na weekend majowy znowu wyjeżdżają razem.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-04-19 o 12:55
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora