Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-19, 15:37   #91
myszka2020
Zakorzenienie

Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04

Cytat:
Napisane przez zyje_chwila Pokaż wiadomość
dziękuję w takim razie musze iść dziś do sklepu po śliwki suszone dzięki za radę
Nie ma za co
Widzę, że mamy podobny cel Ty zrzucasz z 57 do 49, ja z 58 do 50 Ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Edycja__limitowana Pokaż wiadomość
Dołączam Kobitki, jeśli można

Od kilku miesięcy jestem na diecie, no może źle napisane, bo to po prostu zdrowy sposób odżywiania- ale fakt faktem, schudłam parę kilo. ( I niezmiernie się cieszę z mniejszego rozmiaru! )
Tylko mam mały problem... po moim większym brzuszku została taka luźna skóra! I nie wiem co z nią zrobić. Nie jest jej za dużo ale jak na przykład siedzę to robią się ze trzy fałdki Wiem, wiem powinnam jeszcze ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. Ale ja bardzo leniwą osóbką jestem... A słyszałam o takich urządzeniach Body Space czy jakoś tak. Jak myślicie, daje to coś? Czy już tylko mi brzuszki pozostały?
Na taką wiszącą skórkę kochana to ja Ci polecam masaże gąbką syrenkę i coś wyszczuplającego i też masaże, najważniejszy jest ten masaż właśnie
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując