Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-19, 15:38   #2661
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
domek w mieście tak, ale mieszkać na wsi..nie bardzo mi się widzi..bo lubię mieć wszystko "pod nosem"..niby u Tżta to nie wieś, bo zaledwie 3-4km od Lublina..więc nie wiem jak to będzie..-a gdy pojawi się dzidziuś to nawet nie będzie gdzie na spacer wyjść..więc chyba będę często przyjeżdżała do mamusi..hehbo tam jest gdzie spacerować..i są place zabaw..a tam?! dziecko jedynie w ogródku może się bawić..
dla mnie to nie problem ja byłam mała i placu zabaw pod blokiem nie było mama czasami z nami chodziła na plac ale daleko był... jakoś przeżyłam było tyle innych zabach że hoho i chciała bym tak samo dziecko wychować na dworze na świeżym powietrzu a nie przed komputerem czy telewizorem. Bo wiesz w mieście na palcu zabaw dziecka samego nie zastawisz a w domku jak masz działkę ogrodzoną to dziecko może brykać a ty możesz np. spokojnie obiad gotować. Dlatego widzisz zależy jak kto woli
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora