2011-04-20, 10:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Cytat:
Napisane przez moniqac
SMS OD EWESKI:
"Wolalabym cc nie wyobrazam sobie sn a ze drugi porod to chca sn ja o tym nie decyduje dalej w szoku jestem bylam nastawiona na cc."
dziewczyny  trzymamy za eweske, żeby się ordynator zlitował i zrobil jednak cc - biedna, wiem co czuje, ja myślałam, że padnę z szoku jak sie dowiedziałam, że mały się obrócił i będzie jednak sn, a ja mam "tylko" jedno dzieciątko w sobie.
 i dodajmy jej otuche - może ordynator zmieni zdanie - bo to pewnie on o tym zadecydował - tak jak nam eweska pisała.
|
Biedna Eweska O ile dobrze pamiętam, to jej pierwszy poród do łatwych nie należał, a oni teraz jej każą sn bliźniaki rodzić Wkurza mnie to, że jakiś facio decyduje, co dla danej kobiety jest lepsze Wiem, że to lekarz i niby zna się lepiej, ale i tak mnie to denerwuje Od początku to było podejrzane, że jej lekarz nie wypisał skierowania, ani nie ustalił daty cc, tylko jakąś obserwację wymyślił 
W każdym bądź razie trzymam żeby się zlitował i zmienił zdanie. Ewesko przesyłam ci dużo siły   
Cytat:
Napisane przez moniqac
OK............. żadna mi odpisała więc zadzwoniłam do gina  .
nie jest wymagany wymaz na paciorkowce, a dlaczego to mi powie jak sie zobaczymy bo potrzebuje więcej czasu, a poza tym - robi się go między 32 a 35 tc, a ja juz jestem w 38tc.
boli mnie brzuch  .
|
Nie pamiętam dokładnie i nie chcę cię wprowadzać w błąd, ale położna coś mówiła na ten temat na SR, że oni i tak standardowo przed porodem robią jakieś płukanie pochwy (czymś ... nie pamiętam czym, w każdym bądź razie niby nie potrzebują tego wyniku), dlatego ten wynik nawet nie jest wymieniony na liście dokumentów, które trzeba mieć przy przyjęciu do szpitala.
Super, że u JanuszAgnieszka wszystko ok Szkoda tylko, że tak ją lekarka nastraszyła, że dzidzia za mała, a wychodzi na to, że zwyczajnie niedokładnie mierzyła dzieciątko, bo przecież już na usg przy przyjęciu do szpitala była różnica w pomiarach. Wiem, że czasem lepiej dmuchać na zimne, ale ... 
Ddaaiissyy za wizytę i czekamy niecierpliwie na wieści, chociaż pewnie nie prędko wrócisz, bo jeszcze mieliście odwiedzić szpital i sklepy.
|