Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolciag i jej zmagania kolczykowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 12:29   #1
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Kolciag i jej zmagania kolczykowe :)

Witajcie

Od dawna podziwiam wasze dzieła, jestem zakochana głównie w Wire Wrappingu i Silver Art Clay'u, a moja słabość to kolczyki Ogólnie uwielbiam biżuterię, ale jak bym miała wybrać jedno, to zawsze wybiorę kolczyki

Od dawna marzyłam, żeby samemu zacząć robić te cuda... ale jakoś tak, zawsze coś. Ponieważ ostatnio za nic nie mogę znaleźć kolczyków idealnych... więc postanowiłam, że czas zacząć tą zabawę i zrobię je sobie sama Gdyby to tylko było takie proste

Zaczęłam od zakupów na allegro... niestety dopiero potem zaczęłam dogłębnie analizować wasze porady... teraz wiem, że nieco elementów mi brakuje, nadrobię to w zakupach majowych Jak na razie będę składać kolczyki z gotowych półfabrykatów, a za jakiś czas mam nadzieję przerzucić się też na AC i WW... ale czas pokażę

Liczę na waszą pomoc, na to co można poprawić, co Wy byście zmieniły... wiem, że muszę ćwiczyć loopki A poza tym mam problem ze szpilkami... gną się we wszystkie strony

Oto moje pierwsze 4 prace
Ułożone chronologicznie.. od pierwszego tworu po najnowszy
W 3 fatalnej jakości są te okrągłe zawieszki... sreberko z nich schodzi... czy coś można z tym zrobić ;(

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0005.jpg (57,7 KB, 336 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC0003.jpg (72,0 KB, 294 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC0004.jpg (60,9 KB, 227 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC9999.jpg (110,8 KB, 201 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC0007.jpg (73,7 KB, 234 załadowań)

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2011-04-20 o 12:31
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując