Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 15:44   #306
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Cytat:
Napisane przez anula2313 Pokaż wiadomość
Kasia 10011
Mbie nie podobanja sie falbanki... wyglada ta babeczka jak Ptak z ulicy sezamkowej......
Pozatym byla moda na falbanki w 2000 r nie wiem dlaczego jeszcze ktos je nosi....
Ja mam odmienne zdanie, moja koleżanka z pracy w 2000 roku wychodziła za mąż i miała własnie sukienkę tiulową typu księżniczka, dlatego ja takie od razu odrzuciłam bo wtedy właśnie weszły w modę takie modele. Dlatego właśnie mam suknię z falbanek bo te tiulowe księżniczki kojarzą mi się z modą sprzed 10 lat, wiem ze moda wraca i teraz też są modne ale mi jednak zostało w pamięci że "to juz kiedyś było".
A poza tym dzisiejsze falbanki to nie te same falbanki co kiedyś, (chcoiaż właśnie nie za bardzo kojarzę w którym roku były modne) kiedyś te falbanki były z takiego śliskiego świecącego materiału i to było bee.
Mi nawet w salonach odradzali te proste tiulowe jeśli chcę mieć coś oryginalnego.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Ficka 83 Pokaż wiadomość
Ja miałam ślub we wrzesniu i miałam falbanki. Suknia Roxenne z 2010r, ale kupiłam ja nie dlatego ze była taka moda, ale dlatego ze bardzo mi sie podobała. Oczywiscie tak jak wiekszosc uwaza to kwestia gustu i ja rowaniez tak uwazam. Teraz tez bym taka suknie wybała, poniewaz bardzo mi sie podoba i nie wydaje mi sie, zebym wygladała tandetnie. Moim zdaniem Emmi Mariage nie ma tandetnych sukni w kolekcjach. Poniezej moja suknia.
Ja wolę takie drobniejsze falbanki niż Twoje, więc jak widać rodzajów falbanek jest sporo.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:39
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując