Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 14:42   #272
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
piękne porównanie
Mimbi uwielbiam Cię
Tu sie nie ma z czego smiac, ja mam naprawde stulbie na brzuchu! I jest to calkiem logiczne wyjasnienie, dlaczego mnie tak do wanny ciagnie, bo stulbie zyja w srodowisku wodnym

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziękuję też za kciuki i życzenia powodzenia na zaliczeniu - przydały się, mam piękną 5 w indeksie
Tym samym zakończyłam (prawie*) edukację na studiach
Co za kujonka!!! No weeeeeez
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
A wiecie co mnie najbardziej ucieszyło (oczywisicie poza zdrowym dzieciatkiem, bo to priorytet!!!) ??
Mówiłam Wam, że ja prawie do 3 latek byłam łysa jak kolano a Gabik ma już włosięta Jejciu mówie Wam jak sie ciesze
Wiele z Was ma kudłate dzidzie i tak Wam zazdrosciłam a teraz i ja tym szczęściem moge sie radowac

I teraz milsza część.. obiecuje ostatnia
Szpital !!
Obejrzałam ten, gdzie małż sie rodził i Dziewczynki kamień spadł mi z serca.. Cos a`la szpital Mimbi, takze sala do porodów w wodzie, również druga wanna celem relaksowania się przed porodem SN, wszystko nowiutkie, czysciutkie i wszyyyystko za friko! ZZO, poród rodzinny etc.
Dodatkowo oddział poporodowy także odnowiony (wszystko oddane na koniec grudnia 2010 po kapitalnym remoncie) i sale jedynie 1 lub 2 osobowe tez za darmo
Łozeczko mam choc takie jak chciałam, z funkcją kołysania oraz z szufladą
http://allegro.pl/lozeczko-radek-ii-...552630582.html
No to uwaga - to ze dziecko teraz jest wlochate zupelnie nic nie znaczy, bo zwykle dzieci lysieja po porodzie, niestety i trzeba czekac az im wloski urosna na nowo, zazwyczaj tez w innym kolorze. Ale wydaje mi sie, ze to przeciez nie ma zadnego znaczenia?
Gratuluje szpitala, ciekawe, czy u Ciebie tez bedzie takie pyszne jedzonko jak u mnie A co to za szpital ten Twoj, dawaj linka.
I co do lozeczka, pewnie nie pamietasz, ale ja tez tu wklejalam dokladnie to samo lozeczko i wszystkie dziewczyny mi odradzaly korzystanie z tego kolysania, bo podobno dziecko sie przyzwyczaja i potem chce byc non stop bujane. No, ale zawsze mozesz zablokowac te opcje (i przynajmniej masz juz lozeczko,nie to co ja).
A teraz news dnia - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...Festivalu.html
I do tego odbywa sie to wszystko jakis kilometr z buta od mojego domu, droga przez park. Uuuuu ale sie jaram!!!!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora