Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 16:46   #4641
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, dzięki za zdjęcia. Chyba się jednak wstrzymam z tym lakierem. Zdecydowanie nie przypomina tego ładnego błękitu ze zdjęcia w katalogu.
Powiem Ci że jak go wyjęłam z paczki,byłam trochę zawiedziona,ale dość dobrze się z nim czuję na paznokciach,jest taki inny jaśniutki,fajnie do dżinsów wygląda,spodobał mi się po dniu chodzenia z nim

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie jeszcze coś... czemu w 1. moim zamówieniu dostałam 3 próbki jakiegoś zapachu, a w 2. już nie? .
Może zamawiałaś jakiś kosmetyk,przy którym była próbka gratis? ja taka raz byłam zdziwiona skąd mam jakąś próbkę,ale koleżanki na wizażu mnie uświadomiły że przy zakupie czegoś/coś dawali gratis,a ja nie doczytałam w katalogu

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Sarunieczko... ten lakier Mambo Melon jest pomarańczowy (jak widzę na zdjęciu) czy taki pomarańczowo czerwony (jeśli wiesz o co mi chodzi). A może kolor maku? Szukam takiego lakieru. Mam jeden, ale już się kończy (nie z Avonu)
On jest pomarańczowo-czerwony,na pewno nie sam pomarańcz i sama czerwień też nie ciut jaśniejszy od maku bym powiedziała,i ma dość intensywny rażący kolor Ja go już "zepsułam" bo dla mnie był jednak za ostry(chyba się starzeję) i dolałam mu kilka kropel brązu i złagodniał
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora