Dot.: dziewice czy doświadczone?
no przecież już pisałem, że wy wolicie doswiadczonych. Przyznam, że miałem poczatkowo zamiar zachowania "prawości" do ślubu, ale w tym wypadku i dziewice i nawet niedziewice reagowały rozczarowaniem, bo nawet niedziewice mówiły, że potrzebują doswiadczonego. Nie uprawiałem sexu z powodu egoizmu, ale ze względu na oczekiwania partnerek.
Aha,to taki akt litosci.Poswieciles sie dla dobra ogolu.Nie badz smieszny.Zrobiles co chciales,jak kazdy normalny facet,tylko nie doprawiaj do tego ideologii
jaksama powiedziałaś nie powinniśmy kierować się tym co mysla inni ludzie, także na wysokich stanowiskach. Jeżeli wybuchali gromkim śmiechem na tak poważny temat, o czym swiadczy chocby to że równiez w nim dyskutujesz, to chyba na tych stanowiskach znaleźli się przez pomyłkę.
Pardon?A kto tu caly czas co chwile bije sie w piers jak goryl,co to nie sishnal i czego nto nie umie?Cytujesz rowniez caly czas jakichs klozkow,ktorzy jakze to bardzo podzielaja Twoje zdanie,to mnie nie wolno przytoczyc opinii ludzi z mojegosrodowiska,ktorzy sobie z takich jak Ty dworuja?jest ich wiecej,czyzby zabolalo?Smieszne jest tez,ze 26 letni cielak po jakichs tam studiach wytyka menagerom swiatowego koncernu niekompetencje...A to ciekawe...napewno sie zmartwia....
Nie masz racji, wcale nie szukam kobiety z pozycją i z superdypolmem. Teraz wręcz popełniasz to, co mi zarzucałaś-przedmiotowe traktowanie związków- bo twoje myslenie sprowadza sie do tego-jest kasa z jednej i drugiej strony to jest zwiazek
Mozesz i szukac,tyle ze takie kobiety takich jak Ty nawet nie spostrzegaja.Za niski stoisz na drabince ewolucji.Nigdzie nie pisalam,ze jest kasa,to jest zwiazek.jednakw pewnych kregach jest to regula,bo chodzi i stworzenie wspolnoty majatkowej,laczenia interesow.Nie popieram tego,ale rozumiem,Wiele bylo juz przypadkow,ze takie biedne "dzewice" po prostu wyrolowaly partnera i zwinely sie z polowa majatku.Wiele takich "czystych" panienek marzy wkasnie o takim zwiazku z milionerem,a nie z takim jak Ty.Nie porownoj sie do elity swiatowej,bo sie talko osmieszysz.
Nie jestem
jestes i to czystorasowym.Z rodowodem,ze tak powiem.Dowiadles tu tego wiele razy.
I cale szczescie dla naszych partnerow,nie zmarnujesz ich czasu niedojrzala paplanina 26-cio letniego cielaka.Oni cieleciny nie lubia
|