Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolciag i jej zmagania kolczykowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 17:19   #8
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag
Dot.: Kolciag i jej zmagania kolczykowe :)

Cytat:
Napisane przez diplofaza Pokaż wiadomość
bardzo ładne
na pewno się rozkręcisz
w pierwszych kolczykach ten drucik na którym wisi koralik można by czymś zakryć (np. rurką), bo wydaje mi się, że będzie się wyginał
i jeszcze co do pierwszych to jak mam taką szpilkę z płaski dołem to nigdy już między nie nic nie daje, bo wydaje mi się, że bez koralika ładniej wygląda
Cytat:
Napisane przez maly_karaluszek Pokaż wiadomość
A mi się podobają Twoje kolczyki, tylko ja osobiście bym nie dawała kuleczek na samym dole szpilek tylko od razu koralik, sam lub z nakładkami, ale zaraz reszta dziewczyn mnie zakrzyczy że Cię na złą drogę sprowadzam No ewentualnie można by dać szpilkę z kulką a nie gwóźdź. Ale to już kwestia gustu W 2 parze lepiej byłoby bez oczek na końcu tylko wszystkie 3 dyndałki na szpilkach.
No ja właściwie też tak ja wy wolę... ale myślałam, że to błąd, po tym jak się naczytałam o tych kulkach Następne zrobię bez tych kuleczek na samym dole

A z tymi oczkami obiecuję się poprawić

Dziękuję Wam pięknie za rady

Cytat:
Napisane przez Sunflower55 Pokaż wiadomość
Witam w tej części forum i życzę powodzenia w tworzeniu
Dziękuję Sun

Dzisiaj skleciłam kolejne 2 par Nieco mniej pracochłonne... także wieczorem pokażę, co tam zmajstrowałam