Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 19:33   #2488
Rarita
Wtajemniczenie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez sommer Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu na dwa tygodnie i mam duużo wolnego czasu, który przeznaczę na spełnianie własnych marzeń i celów! O! Pewnie pójdę do biblioteki( od początku roku przeczytałam jedynie dwie książki+dwie maluśkie, muszę to nadrobić ), wezmę się za naukę do sesji letniej. I postanowiłam że dość zwlekania z wizytą u ginekologa. Jestem już po 20, a jeszcze go nie odwiedziłam. Akurat jest dobra okazja, bo mam pewien problem. Kiedyś zwlekałabym z wizytą a teraz? Problem jest strasznie dokuczliwy i dodatkowo założyłam sobie że wreszcie muszę się przebadać więc... I dziwnie wcale się nie stresuję ) I idę do lekarza, do którego od lat chodzi moja Mama, który zresztą prowadził Mamy ciąże ze .. mną Więc hihi zna mnie od "podszewki"

Dziewczęta, dużo uśmiechu życzę!
Hmm ja w zasadzie też jeszcze u ginekologa nie byłam... ale pewnie dopóki nie będę musiała to nie pójdę, badania krwi robię już od dwóch lat i jakoś się wybrać nie mogę niby wiem, że o zdrowie trzeba dbać, ale dopóki człowiekowi nic nie dolega to jakoś ciężko się tak profilaktycznie zebrać...
Ale co tam, zmotywowałaś mnie Sommer, teraz też będę dwa tygodnie w domu więc się wybiorę na te badania trzymajcie kciuki żebym się znów nie rozmyśliła
A ja właśnie skończyłam robić porządki w szafkach i zastanawiam się jak to jest, że jestem w domu raz na tydzień lub na dwa, nie przywożę praktycznie żadnych niepotrzebnych rzeczy a po każdym sprzątaniu mam reklamówkę rzeczy do wyrzucenia, a nic mi w szafkach nie ubywa nie wiem czy te duperele się tam same rozmnażają czy jak... no ale przynajmniej sprzątanie świąteczne mam już w dużej części zaliczone
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora