Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze wymówki gości weselnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 21:37   #154
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Najlepsze wymówki gości weselnych

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
ale co udowadniać na siłę?
To są wątki kontrowersyjne i nic dziwnego że każdy boków nie zrywa z tego powodu...
dla mnie równie dziwnymi wątkami są "weselne kicze" i "najbrzydsza suknia" (czy jakoś tak) w których wszyscy mają ubaw po pachy, tak na prawdę z czegoś, co dla kogos innego może być po prostu ważne - po prostu ja uważam że to jest niegrzeczne i tak się nie robi
hmmm... nie rozumiem o co chodzi w twojej wypowiedzi i nie jestem pewna czy dobrze mnie zrozumiałaś

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Nie obrażam sie, bo nie ma o co, toż to forum. Zakładam jednak że pojechałaś do bliskich ci osób, a nie rodziny która przypomina sobie o twoim istnieniu gdy ma komunię dziecka, albo ślub i czeka przede wszystkim na grubą kopertę (inaczej gwarantowane obgadanie).
Moim rodzice dostali zaproszenie od bardzo bliskiej rodziny na 10 dni przed weselem cytat "bo ktoś inny odmówił i zwoliły sie akurat dwa miejsca, a szkoda aby sie zmarnowały w końcu pieniadze wydane". Nie ważne, że pod jednym dachem mieszkaja trzy dorosłe osoby i wszystkie siedzą z młodymi przy stole. Grunt to szczerość.
Takze to co napisałam wynika z moich nie zawsze dobrych doświadczen jako osoby zapraszanej, bądź niegrzecznie pomijanej. Kończę off top jak coś ząłoze wątek o poczynaniach młodej pary i wpisze tam parę kwiatków.

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując