2011-04-20, 20:46
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Napisane przez ankoro
Niestety jestem już poza miejscem zamieszkania, planowany od pół roku wyjazd. Nie mogę przez głupi Avon zawalać spraw osobistych, są w końcu jakieś priorytety w życiu.
Życzę wszystkim smacznego jajka i mokrego Dyngusa, bo znikam też z neta na ponad tydzień.
|
no tak , masz rację 
Tobie też wszystkiego dobrego , udanych rodzinnych świąt 
Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna
Dziewczyny, na katalogowym znalazłam linki do katalogów 07/2011 i 08/2011,a przed sobą mam 06/2011. Zamówiłam z niego lakier do paznokci w kolorze Peppermint Leaf, przy którym jest informacja "do wyczerpania zapasów". Dokładnie to samo jest w katalogach 7 i 8. Czy to znaczy, że już ich później nie będzie?
Szkoda byłoby tego koloru, rzadko spotykany i ładny jest 
|
tak . później może ich już nie być 
Cytat:
Napisane przez Janella
Miałam pecha... mambo melon niedostępny już w katalogu. A czaiłam się na niego kiedyś :/
|
w następnych katalogach też go nie ma? czy po prostu już go wykupili? 
Cytat:
Napisane przez taka jedna
Ja też potrzebuję 15, ale i tak biorę 20, czasem dam komuś na uczelni albo niektórym klientkom daję po 2 to zanoszą do siebie do pracy itp 
|
ja za Waszą namową zamiast 10 / 15 zaczęłam zamawiać 20 katalogów i jak narazie wystarczają mi w sam raz póki co :jezyk:
Cytat:
Napisane przez Oja 84
zgodzę się z Tobą w 100% zarówno co do tej wody jak i do biżuterii  w kat nie wydaje się być taka ładna jak na żywo-szczerze mówiąc to jak ją widziałam w kat to se myślałam po co mi ona jak mi tylko na wodzie zależy ale jak przyszła to... WOW! chciałam nawet zrobić Wam zdjęcia tej biżu ale na moim aparacie z tel wszystko jest zamazane a takiego aparatu z prawdziwego zdarzenia to niestety nie mam 
|
na katalogowym wstawiałam link z fotką tej bizu od wody Love to the fullest
Cytat:
Napisane przez theMonique
2. czy w katalogu jest pierscionek Wedding? na rosyjskim nie ma albo nie zwrocilam uwagi... i nie wiem czy brac teraz czy czekac, ze moze bedzie taniej  chociaz pewnie go szybko wykupicie wiec nie ma na co czekac 
|
brać z demo z 6 taniej niż w katalogu
nosiłam dziś kolczyki wedding i fajnie wyglądają i dobrze się je nosi :jezyk:
zwykle od innych kolczyków mam uczulenie a te są tylko posrebrzane a uczulenia/pieczenia brak [ a tak było tylko w przypadku srebrnych kolczyków ] 
Cytat:
Napisane przez Janella
O jakby było super. Chcę "oby trzy" kolory :P
To nie do mnie o tej bizuterii. Inna koleżanka o niej pisała 
|
sorki początek nazwy macie taki sam i się pomyliłam [już poprawiłam swoją wypowiedź ] . chodziło mi o Janki czyt.tu koniec wypowiedzi : 4552
Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-20 o 20:51
|
|
|